Σε τελικό στάδιο για παράδοση το «Artemis Residence» της Cyfield

Βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας στους Αγίους Ομολογητές - Λίγα τα διαθέσιμα διαμερίσματα προς πώληση

Το μοναδικό έργο της Cyfield, «Artemis Residence», που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας στους Άγιους Ομολογητές, βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αναμένεται να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων σε 6 – 8 μήνες.

Ήδη, η ζήτηση για το συγκεκριμένο έργο είναι πολύ μεγάλη και μόνο λίγα διαμερίσματα έχουν απομείνει διαθέσιμα προς πώληση.

Η πολυκατοικία Artemis Residence, η οποία βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα στους Άγιους Ομολογητές, περιλαμβάνει 6 ορόφους με 12 μεγάλα διαμερίσματα των 3 υπνοδωματίων.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μεγάλες βεράντες, χώρους στάθμευσης, αποθήκες και ωραία θέα. Η μοντέρνα γραμμή του κτιρίου και η άριστη διαρρύθμιση των διαμερισμάτων, καθιστά τη νέα οικιστική πρόταση της Cyfield ιδανική για οικογένειες που επιδιώκουν ένα αναβαθμισμένο επίπεδο διαβίωσης μέσα στην πρωτεύουσα.

Το νέο έργο της Cyfield έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού πέραν της σύγχρονης αρχιτεκτονικής του, βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, υπηρεσίες, καταστήματα, γραφειακά συγκροτήματα και είναι μερικά μόνο λεπτά από το εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, με εύκολη πρόσβαση σ’ όλα τα σημεία της πρωτεύουσας.

Στις τεχνικές προδιαγραφές του κτιρίου περιλαμβάνονται πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Α’, ηλιακός θερμοσίφωνας και ανεξάρτητη κεντρική υποδαπέδια θέρμανση για κάθε διαμέρισμα, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμός LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, εξώπορτα με κλειδαριά ασφαλείας, πρόνοια για κλιματιστικά, θυροκάμερες, φωτοβολταϊκά πάνελς στην οροφή του κτιρίου για εξοικονόμηση ενέργειας των κοινόχρηστων χώρων.

Με βάση όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το νέο έργο της Cyfield αποτελεί μια σίγουρη επένδυση με διαχρονική αξία στο κέντρο της Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

Web: https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/artemis/

Διαβάστε επίσης: Μία μία οι χώρες κλείνουν τη πληροφόρηση για το ποιοι βρίσκονται πίσω από εταιρείες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ