Εκδόθηκε ο νέος φορολογικός οδηγός από την EY

Περιλαμβάνει μια σύντομη επισκόπηση των φορολογικών νόμων που ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2019, στους οποίους ενσωματώνονται όλες οι πρόσφατες αλλαγές στον φορολογικό κώδικα.

Η ΕΥ Κύπρου ανακοινώνει την έκδοση του ανανεωμένου Φορολογικού Οδηγού - στα αγγλικά – ο οποίος περιλαμβάνει πληροφορίες σε σχέση με το κυπριακό φορολογικό σύστημα, βάσει της κυπριακής νομοθεσίας και φορολογικών πρακτικών που αφορούν το οικονομικό έτος 2019.

Κατεβάστε τον από ΕΔΩ

Περιέχει επίσης στοιχεία και αριθμούς για φυσικά και νομικά πρόσωπα για όλο το φάσμα των φορολογικών νόμων, συμπεριλαμβανομένου του φόρου εισοδήματος, του φόρου κεφαλαιουχικών κερδών και του ΦΠΑ. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν πλήρη κατάλογο με όλες τις συμβάσεις διπλής φορολογίας.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Φορολογικού Οδηγού για το 2019 είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΥ Κύπρου. Η Ελληνική και Ρωσική έκδοση αναμένεται να αναρτηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο οδηγός προορίζεται μόνο για γενικούς σκοπούς πληροφόρησης και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η ομάδα των ειδικών της EY Κύπρου παραμένει στη διάθεσή σας για να σας παρέχει επαγγελματικές, εξατομικευμένες συμβουλές βάσει της εκτεταμένης εμπειρίας και των γνώσεων μας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ