Νέο εστιατόριο από την Carob Mill Restaurants

Το καινούριο εστιατόριο βρίσκεται στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού.

Η Carob Mill Restaurants,θυγατρική εταιρία του Ομίλου Λανίτη, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την οικογένεια των εστιατορίων και άλλων χώρων εστίασης και εκδηλώσεων της, προσθέτοντας το νέο εστιατόριο MEATing Grill & Co.

Το MEATing Grill & Co συνδυάζει την ρουστίκ ατμόσφαιρα του πετρόκτιστου κτηρίου που το στεγάζει, με τη μεγάλη και γευστική ποικιλία από steaks και άλλα ποιοτικά κρέατα ψημένα στη σχάρα και συγκεκριμένα στον παγκοσμίως γνωστό φούρνο Josper Gatstrogrill.

Όλα αυτά συμπληρώνονται από μια εκλεκτή ποικιλία ποιοτικών αλλαντικών και τυριών. Επιπρόσθετα, η υπόγεια πετρόκτιστη κάβα του εστιατορίου με ελεγχόμενη θερμοκρασία, φιλοξενεί μία πλούσια ποικιλία ποιοτικών κρασιών, που υπόσχεται να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γνώστες του καλού κρασιού.

Οι εξειδικευμένοι φούρνοι Josper Gastrogrill που χρησιμοποιούνται στο MEATing Grill & Co, παρέχουν ένα συνδυασμό ψησταριάς και φούρνου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει ψήσιμο κρέατος με τη γεύση της ψησταριάς και την ελεγχόμενη θερμοκρασία ψησίματος του φούρνου.

Ο φούρνος χρησιμοποιεί άνθρακα υψηλής ποιότητας που προσφέρει ένα υπέροχο άρωμα καπνιστού ξύλου βελανιδιάς.

Το MEATing Grill & Co βρίσκεται στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα από το Draught microbrewery.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ