Τιμητικές βραβεύσεις για Nammos Limassol και LPM Limassol στα Cyprus Eating Awards 2022!

Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε ο Όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture και το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol στα Cyprus Eating Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.
  • Διπλή διάκριση για τον Όμιλο MHV Mediterranean Hospitality Venture και το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
  • Την τιμητική διάκριση International Award 2022 έλαβε το Nammos Limassol
  • Βραβείο Καλύτερης Νέας Άφιξης εστιατορίου για το LPM Restaurant & Bar Limassol

Τα Cyprus Eating Awards, τα οποία αποτελούν τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, η οποία ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στα δύο διεθνούς εμβέλειας brands του Ομίλου MHV. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο LPM Restaurant & Bar Limassol έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Νέας Άφιξης για το 2022, ενώ το Nammos Limassol τιμήθηκε με το International Award 2022.

Το βραβείο της Καλύτερης Νέας Άφιξης απονεμήθηκε από τον Υφυπουργό Τουρισμού, Σάββα Περδίο, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, στον Manager του LPM Restaurant & Bar Limassol, Fodie Camara, και στον Sous Chef του εστιατορίου, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Κατά την απονομή του βραβείου, ο κ. Camara αφού ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισε το εστιατόριο, σημείωσε: «Αυτή η βράβευση σημαίνει πολλά για εμάς και αποτελεί πυξίδα για το μέλλον, ώστε να θέσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα». Το LPM Restaurant & Bar Limassol αποτελεί την κορωνίδα των γαστρονομικών εμπειριών που προσφέρει το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, με τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Executive Chef της αλυσίδας, Andriano Cattaneo, να υπογράφει το μενού της βραδιάς εμπνευσμένος από τη μυθική Γαλλική Ριβιέρα.

Εκ μέρους του Nammos Limassol, την τιμητική διάκριση παρέλαβε από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, ο Γενικός Διευθυντής του Nammos Group, Fabio Piricco. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, ο κ. Piricco σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η βράβευση δεν μας δίνει μόνο μεγάλη χαρά, αλλά και δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση». Το Nammos Limassol, το οποίο επίσης βρίσκεται στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, ανήκει σε μία αλυσίδα εστιατορίων που ξεκίνησε από την καρδιά της Μυκόνου και έφερε στη Λεμεσό, τις ανεπανάληπτες γεύσεις και το lifestyle που χαρακτηρίζει το νησί των ανέμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Cyprus Eating Awards 2022 τις γαστρονομικές δημιουργίες επιμελήθηκε ο Global Executive Chef Andriano Cattaneo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ