Εκδήλωση Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου για το καλωσόρισμα του νέου έτους .

•    Παρουσίαση του Eκπαιδευτικού Προγράμματος CPD IIC “Δια Βίου Μάθηση ”
•    Παρουσίαση του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος  2019
•    Κοπή Βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ, Γενικοί Διευθυντές  και Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών καθώς και Συνεργάτες του Ινστιτούτου.

Ο Πρόεδρος του ΑΙΚ κος Μανώλης Ιωαννίδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.
Ακολούθως ο Πρόεδρος  παρουσίασε το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  CPD IIC “Δια Βίου Μάθηση ” αναφέροντας τα πιο κάτω :

Η Συνεχής Επαγγελματική Ανάπτυξη (Continuing Professional Development, CPD) είναι απαραίτητη για τον σημερινό επαγγελματία, εφόσον το CPD είναι  η διαδικασία της συνεχούς επικαιροποίησης και βελτίωσης των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας.

Το ΑΙΚ καθιερώνοντας το πρόγραμμα CPD IIC “Δια Βίου Μάθηση ”, θέλει να προσφέρει στα  Μέλη του τις πιο σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του Ασφαλιστικού Τομέα. 

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΑΙΚ αξιολογούνται και υπολογίζονται σε μονάδες CPD. Τα Μέλη που παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα πιστώνονται με μονάδες CPD καθώς  και τα  Μέλη που παρακάθονται σε εξέταση με επιτυχία.

Ο Πρόεδρος ανέπτυξε όλες τις λεπτομέρειες  λειτουργίας του  Προγράμματος. οι οποίες  παρουσιάζονται  στην ιστοσελίδα του ΑΙΚ www.iic.org.cy 

Στην συνέχεια ο Διευθυντής Εργασιών του ΑΙΚ κος Ανδρέας  Ευσταθίου παρουσίασε το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το 2019 και ανέφερε ότι το ΑΙΚ θα διοργανώσει μέσα στον χρόνο αυτό 41 εκπαιδευτικά προγράμματα με 27 εκπαιδευτές από Κύπρο και Εξωτερικό . Επίσης θα διοργανώσει και το ετήσιο Ασφαλιστικό Συνέδριο 2019. Όλα τα εκπαιδευτικά  προγράμματα τα οποία ανέλυσε , παρουσιάζονται με λεπτομέρεια  στο βιβλιάριο Μελών 2019 ,το οποίο παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ΑΙΚ www.iic.org.cy

Τέλος η Έφορος  Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΙΚ κον Μανώλη Ιωαννίδη προχώρησαν στην κοπή της βασιλόπιτας . Η κα Νάταρ με την σειρά της ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το ΑΙΚ είναι έτοιμο να ξεκινήσει το πρόγραμμα του CPD. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ