Η GR8 Tech Academy αναζητά ταλέντα από την Ουκρανία και από όλο τον κόσμο

Η διεθνής εταιρεία τεχνολογίας GR8 tech ανοίγει σύστημα υποβολής αιτήσεων για εγγραφή για την Ακαδημία Τεχνολογίας της για δύο μαθήματα - QA Automation με C# και JavaScript.

 Οι εκπαιδευόμενοι πληροφορικής μπορούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία στην αγορά εργασίας και να λάβουν προσφορά εργασίας.

Η GR8 Tech Academy είναι ο διάδοχος της Parimatch Tech Academy, αλλά με μεγαλύτερη φιλοδοξία και κλίμακα, βελτιώνεται με σκοπό την ανάπτυξη της . Η ομάδα χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές και αρχές που έχουν λειτουργήσει και αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους μέσα σε αρκετά χρόνια. Μια πρόσθετη αξία έγκειται στα μαθήματα που διδάσκονται από επαγγελματίες που εργάζονται στην εταιρεία σήμερα και ενδιαφέρονται προσωπικά να αναπληρώσουν τις ομάδες τους.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία εκτιμά ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές δεξιότητες που βοηθούν στην αποτελεσματική εργασία, την επικοινωνία και την προώθηση μιας σταδιοδρομίας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο θα είναι το ιστορικό, όπου θα παρακολουθούμε την πρόοδο των αποφοίτων που έχουν ενταχθεί στις ομάδες μας ή των ομολόγων μας.

Στο πλαίσιο της νέας εγγραφής, η ομάδα θα εφαρμόσει αρκετές καινοτομίες, ειδικότερα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση και την παρακίνηση των συμμετεχόντων στο μάθημα. ‘’Οι μαθητευόμενοι λατρεύουν το γεγονός ότι τους βοηθάμε στο να διατηρήσουν τα κίνητρά τους σε υψηλό επίπεδο, οπότε αυτή τη φορά θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό", σχολιάζει η Tetyana Davydova, Chief Talent Officer στην GR8 Tech.

Μέσα σε δύο χρόνια, πραγματοποιήθηκαν 12 τεχνικά μαθήματα ως μέρος της GR8 Tech Academy, αναφέρει η manager Vitalia Konishchuk. Πρόκειται για ένα πλήρες ανεξάρτητο εκπαιδευτικό έργο που παρέχει τους  στόχους και τις φιλοδοξίες του. Η είσοδος μας στη διεθνή αγορά είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία, είμαι βέβαιη, θα φέρει τα θεμιτά αποτελέσματα τόσο στην εταιρεία μας όσο και στους μαθητές.

Η εκσυγχρονισμένη Ακαδημία λανσάρει δύο μαθήματα, την αυτοματοποίηση QA με C# και JavaScript. Κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματος, οι μαθητές θα μάθουν αυτοματοποιημένες δοκιμές χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού C#, θα μάθουν για τις βασικές έννοιες της διαδικασίας και θα εξοικειωθούν με τα απαραίτητα πλαίσια εκπαίδευσης. Το μάθημα JavaScript, με τα θέματα HTML / CSS, DOM, React και Redux, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία στον κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών ιστού χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις, πλαίσια και βιβλιοθήκες.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται διαδικτυακά με διάρκεια 3,5 μηνών. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές θα μελετήσουν τη θεωρία και θα επικεντρωθούν στην πρακτική και ανεξάρτητη εργασία. Εν τέλει, οι καλύτεροι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα GR8 Tech ή σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

"Από την ίδρυση της Ακαδημίας, 92 απόφοιτοι έχουν ενταχθεί στην ομάδα μας και 41 από αυτούς έχουν ήδη φτάσει στο μεσαίο επίπεδο μόρφωσης.  Αυτοί είναι οι ειδικοί της νέας γενιάς, στους οποίους έχουμε προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για χρήση στην καθημερινή τους εργασία. Στην εποχή των απίστευτων προκλήσεων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτό το έργο και να μοιραστούμε γνώσεις με ουκρανικά και παγκόσμια ταλέντα", λέει η Τετιάνα Νταβίντοβα Γενική Διευθύντρια Ταλέντων στην GR8 Tech.

Κάθε άτομο ηλικίας 18 και άνω μπορεί να υποβάλει αίτηση στην Ακαδημία. Αυτό το έργο αφορά την ανοικτή καινοτομία: δεχόμαστε άτομα ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή άλλα χαρακτηριστικά, γιατί η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 23: 59 στις 11 Απριλίου στην ιστοσελίδα μας. Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την κατάρτιση πρέπει να υποβληθούν σε διαδικασία επιλογής, η οποία αποτελείται από τέσσερα στάδια. Στις 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή εξέταση για την αξιολόγηση του επιπέδου των μαθηματικών γνώσεων και των γνωστικών ικανοτήτων των αιτούντων. Στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εξετάση  για τις βασικές αρχές του προγραμματισμού και στις 19 Απριλίου οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν για την γνώση τους στην αγγλικής γλώσσα. Η τελική διαδικτυακή συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 24 Απριλίου ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 28 Απριλίου.

Ακολουθήστε τις νέες εξελίξεις της GR8 Tech Academy στο Telegram και στο Instagram.

Ενταχθείτε σήμερα στην ομάδα μας σήμερα για να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ