Εάν ψάχνεις το σπίτι των ονείρων σου η Cyfield έχει την ιδανική λύση

 Πολυτελείς κατοικίες στα Λατσιά και στη Λίμνη Μαγκλή

Εάν αναζητάς το σπίτι των ονείρων σου για σένα και την οικογένεια σου, η Cyfield έχει τη λύση.

Σε δύο από τις ομορφότερες και συνεχώς αναπτυσσόμενες περιοχές της Λευκωσίας, στα Λατσιά και στη Λίμνη Μαγκλή στον Αρχάγγελο, περιοχές με άνετους δρόμους, πεζόδρομους, πάρκα και χώρους πρασίνου, διαθέσιμες ολοκαίνουριες κατοικίες.

Νέες κατοικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων συνεχίζουν να προστίθενται στον Αρχάγγελο στο έργο Limni Luxury Houses, και στα Λατσιάυπάρχουν υπο – κατασκευή κατοικίες, στο έργο Eva Residences κοντά στην Carlsberg, στο έργο Luxury Home 50 κοντά στο Sporting Club και στο έργο Grace Luxury Houses στην περιοχή του νέου ΓΣΠ.

Ο σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με βάση τα τελευταία πρότυπα σύγχρονης αρχιτεκτονικής σε επιλεγμένα οικόπεδα, ενώ η κατασκευή τους έγινε με αυστηρούς όρους και προδιαγραφές ποιότητας που βασίστηκαν σε έρευνες τάσεων και αναγκών της αγοράς και φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής κατηγορίας Α.

Η Cyfield, βρισκόμενη πάντα ένα βήμα μπροστά, και με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση πελατών, παρέχει ολόκληρη ομάδα εργασίας που αποτελείται από αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς που βοηθούν τους πελάτες στην επιλογή των υλικών και τη διαμόρφωση της κατοικίας τους, σύμφωνα με το γούστο τους, τις ανάγκες της οικογένειας τους, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές και διακοσμητικές τάσεις.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. H Cyfield δίνει πραγματική αξία, προσφέροντας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Αν λοιπόν αναζητάτε κατοικία σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας, με πολλά πλεονεκτήματα, οι επιλογές αυτές αποτελούν την ιδανική λύση.

Διαβάστε επίσης: Εταιρική δέουσα επιμέλεια και βιωσιμότητα: Το ESG από τα λόγια στις πράξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ