Ancoria Bank: Ολοκληρωμένη digital τραπεζική εμπειρία

Προσφέροντας πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις για τη διαχείριση των οικονομικών τους, η Ancoria Bank κατάφερε να κτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η ψηφιοποίηση των τραπεζικών υπηρεσιών και συναλλαγών είναι πλεονέκτημα για ολόκληρο το τραπεζικό οικοσύστημα. Μια challenger κυπριακή τράπεζα, όπως είναι η Ancoria Bank, δεν θα μπορούσε παρά να επενδύει στην τεχνολογία και στη σύγχρονη τραπεζική, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για καινοτομία και ψηφιοποίηση υπηρεσιών και προϊόντων. Οι τεχνολογικές προκλήσεις, που για μια παραδοσιακή τράπεζα είναι στόχοι, για την Ancoria Bank είναι κομμάτια του DNA της. Η ηλεκτρονική τραπεζική εμπειρία στην Ancoria Bank, δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται συνεχώς με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, υφιστάμενων και πιθανών, παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις.

myAncoria

Το web/mobile banking myAncoria σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει μια τεχνολογικά αναπτυγμένη ηλεκτρονική τραπεζική, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστή, tablet και μέσω εφαρμογής κινητού. Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρονται βοηθούν τους πελάτες με τις συναλλαγές τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται πλέον η επίσκεψη στην τράπεζα.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή myAncoria, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της Ancoria Bank μπορούν να αποκτήσουν τον πρώτο τους λογαριασμό στην τράπεζα και να διαχειριστούν τα οικονομικά τους με ασφάλεια, όλα σε μία μόνο εφαρμογή. Η διαδικασία αίτησης ανοίγματος λογαριασμού είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και γίνεται από το κινητό τηλέφωνο με άνεση και ασφάλεια μέσα σε λίγα λεπτά ακολουθώντας κάποια απλά βήματα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και όταν εγκριθεί η αίτηση ανοίγματος λογαριασμού από την τράπεζα, οι πελάτες λαμβάνουν ηλεκτρονικά τους κωδικούς τους για το web/mobile banking και ταχυδρομικά τη χρεωστική τους κάρτα.

Για τις συναλλαγές, η εισαγωγή δεδομένων και η επανάληψη διαδικασιών αντικαταστάθηκαν με έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, που αναγνωρίζουν τις προθέσεις και τις ενέργειες των χρηστών επιταχύνοντας την ολοκλήρωσή τους. Συγκεκριμένα, το έξυπνο σύστημα αναγνωρίζει τον δίαυλο πληρωμής (SWIFT, SEPA), προσυμπληρώνονται τα πεδία και ζητούνται από τους χρήστες μόνο τα απαραίτητα στοιχεία. Οι πελάτες της Ancoria Bank, που έχουν συναινέσει στη σχετική λειτουργία, εμφανίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων, έτσι δεν χρειάζεται η εισαγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων. Επίσης, με την εισαγωγή στοιχείων για μεταφορά χρημάτων για πρώτη φορά, αυτά -όπως και το ιστορικό των συναλλαγών- αποθηκεύονται αυτόματα για μελλοντική χρήση, ώστε να είναι διαθέσιμα να επαναληφθούν με μία μόνο κίνηση. Ανάμεσα σε άλλα προσφέρονται κι άλλες καινοτόμες υπηρεσίες για τους πελάτες όσον αφορά τις συναλλαγές, όπως να ζητούν χρήματα από επαφές, να λαμβάνουν χρήματα άμεσα από επαφές και να προγραμματίζουν έγκαιρα μελλοντικές πληρωμές. Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλαπλά προφίλ χρήστη (προσωπικοί/εταιρικοί λογαριασμοί), η μετάβαση από το ένα στο άλλο γίνεται με μία κίνηση, αντί για τη χρονοβόρα αποσύνδεση-σύνδεση. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν υπενθύμιση για έγκριση πληρωμών, καθώς και να επιλέγουν/εγκρίνουν πολλαπλές πληρωμές με μια κίνηση, χρησιμοποιώντας βιομετρικά στοιχεία μέσα από την εφαρμογή κινητού.

Επιπρόσθετα, μέσα από το web/mobile banking, myAncoria, δίνεται η δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης των λογαριασμών, αφού μπορούν να συνδεθούν με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων ή προσωπικού τετραψήφιου κωδικού (στην εφαρμογή κινητού), να επιλέγουν χρώματα και να επεξεργάζονται την ονομασία των λογαριασμών, όπως επίσης να ανεβάζουν φωτογραφίες και να σημειώνουν σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει ακόμη πιο μοναδική την εμπειρία του web/mobile banking είναι η αυτόματη κατηγοριοποίηση των συναλλαγών, κάνοντας πιο εύκολη τη δημιουργία προϋπολογισμού, η οποία προσφέρεται και αυτή μέσα από το myAncoria.

Digital Loans

Επιπλέον, μέσα από τη νέα, βραβευμένη υπηρεσία της Ancoria Bank, τα Digital Δάνεια, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να αιτηθούν για myLo@n (προσωπικό δάνειο) και myOverdr@ft (όριο υπερανάληψης) ανάλογα με τις ανάγκες ή τον τρόπο αποπληρωμής που επιθυμούν,  χωρίς να πρέπει να επισκεφθούν την τράπεζα, ούτε καν για την υπογραφή συμβολαίων σε περίπτωση έγκρισης. Η διαδικασία είναι πλήρως ψηφιακή και μπορεί να γίνει από το κινητό τηλέφωνο μέσα από το myAncoria. Τα Digital Δάνεια χορηγούνται σύμφωνα πάντοτε με τις προϋποθέσεις και διαδικασίες χορήγησης προσωπικών δανείων της Ancoria Bank. Η διαφάνεια είναι μια από τις βασικές αρχές της Ancoria Bank και μέρος της φιλοσοφίας της, γι’ αυτό και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση των πελατών, υφιστάμενων και δυνητικών για τις υποχρεώσεις τους, με βάση τη νομοθεσία και την αρμόζουσα τραπεζική πρακτική που πάντα ακολουθεί, οι οποίες βρίσκονται σε περίοπτη θέση αναρτημένες και στον ιστότοπό της.

Banking Redefined

H Ancoria Bank ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016 με στόχο να παρέχει μια προηγμένη τραπεζική εμπειρία με ένα δικό της, υβριδικό μοντέλο, που συνδυάζει ψηφιακή και φυσική εξυπηρέτηση. Με μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών έχει καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στις αυστηρές απαιτήσεις του τραπεζικού τομέα και ταυτόχρονα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού κοινού, επαναπροσδιορίζοντας την τραπεζική. Μέσω των βραβευμένων, καινοτόμων και πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει, συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της τραπεζικής στην Κύπρο με κύριο στόχο να παρέχει στους καταναλωτές μια πραγματικά ψηφιακή εμπειρία, διατηρώντας ταυτόχρονα το ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τραπεζικά Κέντρα:

• Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 12, 1080 Λευκωσία

• Γωνία Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως 151, 3021 Λεμεσός

• Λεωφόρος Φανερωμένης 189-191, 6035 Λάρνακα

Τηλ.: 8000 0050 / +357 22849000 (για κλήσεις από εξωτερικό)

Email: info@ancoriabank.com

Ιστότοπος: www.ancoriabank.com

LinkedIn: Ancoria Bank

Facebook: Ancoria Bank Ltd

Instagram: @ancoriabankcy

Διαβάστε επίσης: BoC Mobile Αpp: Γρήγορα, εύκολα και… ψηφιακά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ