Δωρεά της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη σε δημόσια σχολεία του Αγρού

Η εταιρία, φροντίζοντας διαχρονικά για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς τα σχολεία της κοινότητας Αγρού στην ορεινή Κύπρο.

Με στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός σχολικού περιβάλλοντος με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή που προετοιμάζει τους μαθητές για το αύριο, η εταιρεία προσέφερε παιχνίδια όπως τραμπολίνα, αυτοκινητάκια και παιχνίδια δημιουργικότητας και κατασκευών), αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φωτοτυπικά, πολυμηχανήματα, υπολογιστές, βιντεοπροβολείς), για τις ανάγκες των δημόσιων σχολείων της περιοχής, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου από τον κ. Ανδρέα Τταφούνα, Γενικό Διευθυντή Allianz Κύπρου, παρουσία του κ. Αντώνη Τσολάκη, Αναπληρωτή Προέδρου Κοινοτικού Συμβουλίου και Προέδρου Σχολικής Εφορείας. Τα σχολεία εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, οι κυρίες Άννα Ερωτοκρίτου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Απεητείου Γυμνασίου Αγρού και Νίκη Καυκαλιά, Πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων Απεητείου Γυμνασίου.

Ο κ. Τταφούνας δήλωσε σχετικά: «Η εταιρία μας είναι σταθερά επικεντρωμένη σε προσπάθειες που προετοιμάζουν όλους μας για το αύριο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας τιμή να στηρίζουμε σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της Κύπρου, καθώς έτσι συμβάλλουμε στην ενίσχυση της πρόσβασής των μαθητών στην ποιοτική παιδεία. Εύχομαι αυτή η δωρεά να κάνει την καθημερινή ζωή στο σχολείο καλύτερη για παιδιά και εκπαιδευτικούς, δίνοντάς τους κουράγιο για τις καθημερινές προκλήσεις».

Ο κ. Τσολάκης δήλωσε, αντίστοιχα: «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε από την Allianz το πλέον κατάλληλο δώρο που μας κάνει να προσβλέπουμε σε μια ακόμη πιο δυναμική χρονιά. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός βελτιώνει το επίπεδο της καθημερινής λειτουργίας μας, ενώ τα παιχνίδια θα κάνουν πιο δημιουργική και ευχάριστη τη σχολική ζωή των μαθητών μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοικητική ομάδα της Allianz για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική χορηγία και τη συμβολή της στη βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών».

Διαβάστε επίσης: Ενισχύουν την ασφαλιστική βιομηχανία σε Κύπρο και Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ