Εθελοντική αιμοδοσία από την Eurobank Κύπρου

Για τις ανάγκες του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας

Συνεπής στη διαχρονική της προσήλωσή για κοινωνική δράση και προσφορά, η Eurobank Kύπρου διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία για το προσωπικό της τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, στα κεντρικά γραφεία της Tράπεζας.

Ανταποκρινόμενη για μια ακόμα φορά στο κάλεσμα για ενίσχυση των αποθεμάτων του Κέντρου Αίματος του Υπουργείου Υγείας, οι ανάγκες του οποίου έχουν αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, η Eurobank Κύπρου κάλεσε τα μέλη του προσωπικού και τα διευθυντικά της στελέχη να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν η δεύτερη εντός του 2023 με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Αίματος.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας, κ. Αχιλλέας Μαλλιώτης, αφού ευχαρίστησε το Κέντρο Αίματος για τη διαχρονική συνεισφορά του στην κυπριακή κοινωνία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των μελών του προσωπικού της Τράπεζας.

Διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα, με ευαισθησία και αμεσότητα, θα δηλώνει πάντα παρούσα στο κάλεσμα του Κέντρου Αίματος, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν, αλλά και το εξαιρετικό έργο που γίνεται στην προσπάθεια να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους πυροβολισμούς σε τράπεζα στη Λεμεσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ