Τελετή βράβευσης προγραμμάτων επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με χορηγία της Parimatch

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στα καινοτόμα προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών του αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με την ευγενή χορηγία και οικονομική υποστήριξη της Parimatch.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνθηκαν σε 40 στελέχη του αθλητισμού σε ομαδικά αθλήματα , όπως ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα και χειροσφαίριση στην Κύπρο.  Τα τρία προγράμματα: Team Managers, Sporting Directors και Management for Football Coaches αποτελούνται από 20 εξειδικευμένες ενότητες, όλες με στόχο τον εξοπλισμό των αναδυόμενων αθλητικών στελεχών της Κύπρου με τις εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων στον αθλητικό κλάδο.

Ο κόσμος του αθλητισμού εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, δημιουργώντας νέες απαιτήσεις όσον αφορά τα προσόντα και τις ικανότητες που απαιτούνται από τους επαγγελματίες της αθλητικής διαχείρισης. Αυτός ο μετασχηματισμός στον αθλητικό κλάδο έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία καινοτόμων θέσεων εργασίας, οδηγώντας τους αθλητικούς οργανισμούς στην αναδιάρθρωση των οργανογραμμάτων και των δομών τους.

 

 

Αναγνωρίζοντας αυτούς τους παράγοντες και με δέσμευση να υποστηρίξει την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κύπρο, η Parimatch αποφάσισε να παρέχει οικονομική βοήθεια σε αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο, τα οποία έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η ανάπτυξη των στελεχών του αθλητισμού στην Κύπρο θα συμβάλει τα μέγιστα στην καλή διαχείριση των αθλητικών οργανισμών και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του αθλητισμού στην χώρα, καθώς επίσης και της νεολαίας του τόπου, του αθλητισμού και ευρύτερα της κυπριακής κοινωνίας. Τέτοια προγράμματα αφήνουν ένα διαρκές αποτύπωμα στην εξέλιξη ορθής διαχείρισης του αθλητισμού, θέτοντας γερά θεμέλια για το μέλλον του χώρου στη χώρα.

Πέραν από την οικονομική υποστήριξη για τα προγράμματα επιμόρφωσης των αθλητικών στελεχών, η Parimatch θα καλύψει και τα δίδακτρα με υποτροφίες για δύο άπορους φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Η τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενέπιπτε φέτος στην εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού που διοργανώνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. H Parimatch στήριξε και φέτος την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού και επί της ευκαιρίας με την βοήθεια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ενίσχυσαν το έργο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, δίνοντας το μήνυμα ότι «παίζοντας με ασφάλεια κερδίζουμε όλοι».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ