Αποχωρεί ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου από τη Remedica

Προσχώρησε στην εταιρεία το 2014 και υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος από το 2019 και μεταμόρφωσε την Remedica από οικογενειακή επιχείρηση σε διεθνή εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η Remedica ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Δρα Μιχάλη Νεοπτολέμου. Ο Δρ Νεοπτολέμου αποχωρεί, συνοδευόμενος από τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της εταιρείας, έχοντας αποτελέσει βασικό μέρος της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της Remedica τα τελευταία 10 χρόνια.

Προσχώρησε στην εταιρεία το 2014 και υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος από το 2019. Μεταμόρφωσε την Remedica από οικογενειακή επιχείρηση σε διεθνή εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Υπό την ηγεσία του, η Remedica επέκτεινε δραματικά τη σειρά των προϊόντων της και έκανε σημαντικές επενδύσεις στις δυνατότητες παραγωγής της. Καθοδήγησε με ασφάλεια την εταιρεία μέσα από δύο αλλαγές ιδιοκτησίας – πρώτα από την οικογενειακή ιδιοκτησία σε έναν όμιλο της Νότιας Αφρικής και επιστρέφοντας στη συνέχεια τη Remedica σε ιδιωτική ιδιοκτησία με έδρα στην Κύπρο, υποστηριζόμενη από διεθνείς επενδυτές με μακροπρόθεσμη δέσμευση για ανάπτυξη, καινοτομία και επενδύσεις. Σήμερα, η Remedica είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς στην Κύπρο και αναγνωρίζεται για την ποιότητα και τις εξαίρετες υπηρεσίες της.

Αυτή η αλλαγή γίνεται ώστε να καταστεί δυνατή η διαμόρφωση της Remedica για το επόμενο στάδιο ανάπτυξής της. Τα θεμέλια για αυτό έχουν ήδη τεθεί: κατά τα τελευταία 2 χρόνια, η Remedica έχει ξεκινήσει το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα στην ιστορία της, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και σε διευρυμένες δυνατότητες παραγωγής. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα εκτελεστικής ηγεσίας θα διασφαλίσουν την επιχειρηματική συνέχεια και θα παραμείνουν προσηλωμένοι στην ανάπτυξη και την καινοτομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ