Η Εταιρεία ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ στηρίζει πρωτοβουλίες για το περιβάλλον

Στέκεται δίπλα στους νέους του Ερυθρού Σταυρού.

Tην πρωτοβουλία του Τμήματος Νέων του Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να στηρίξει η ομάδα συναδέλφων της εταιρείας ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ που ονόμασαν τους εαυτούς τους "Χαμογέλα στη Ζωή", χορηγώντας το κόστος 1000 επαναχρησιμοποιούμενων ποτηριών. 

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας του Ερυθρού Σταυρού "Making Our Green Come True", που έχει στόχο να καλλιεργήσει κουλτούρα Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Εθελοντισμού ανάμεσα στους νέους.

O στόχος αυτός συνάδει με τις αξίες και τις προτεραιότητες της εταιρείας Επιφανίου, η οποία συνεχίζει τις χειρονομίες προσφοράς στην κοινωνία με την ευκαιρία των 50 χρόνων της, ενθαρρύνοντας το προσωπικό της να εντοπίζει και να στηρίζει αξιόλογους σκοπούς.

Η υιοθέτηση της συνήθειας για χρήση τέτοιων ποτηριών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης που επιβαρύνουν το περιβάλλον.  Γι αυτό το Τμήμα Νέων του Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης στα Πανεπιστήμια, όπου τα ποτήρια αυτά θα διατεθούν δωρεάν στους φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια Making our Green Come True αναφέρονται στη σελίδα τους στο Facebook.