Υποτροφίες από την Parimatch σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η Parimatch Cyprus χορήγησε υποτροφίες υπό την μορφή οικονομική ενίσχυσης σε δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη δράση δίνει κίνητρο στους φοιτητές να επιτύχουν τους στόχους τους, ενδυναμώνοντας τους περαιτέρω στον αγώνα τους για ακαδημαϊκή αριστεία και για τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. Με τις συγκεκριμένες υποτροφίες η Parimatch Cyprus στηρίζει τις νέες και τους νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν και αποτελεί συνέχεια της οικονομικής υποστήριξης της εταιρείας στα καινοτόμα προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών του αθλητισμού που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σε ομιλία της η HR Director της Parimatch Cyprus κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου δήλωσε: “Οι προσφερόμενες υποτροφίες δεν αποτελούν μόνο μια σημαντική οικονομική βοήθεια προς τους φοιτητές, αλλά ταυτόχρονα μια ηθική επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών τους, και τόνωσή τους για συνέχιση της επιστημονικής τους κατάρτισης και εξέλιξης”.

 

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Νίκος Καρτακούλλης ευχαρίστησε την Parimatch Cyprus για την μεγάλη στήριξη που προσφέρει σε νέους και νέες μέσω των υποτροφιών και των προγραμμάτων επιμόρφωσης, κάτι που συμβάλει στην δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας με ευκαιρίες για όλους τους νέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ