Συνεχίζει ανοδικά το London Credit Fund

Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει το London Credit Fund, το Ταμείο εναλλακτικών επενδύσεων του Ομίλου Consulco, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2023, το Επενδυτικό Τμήμα A, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς της Consulco, υπερέβηκε για άλλη μια φορά τους ετήσιους στόχους απόδοσης, ανταμείβοντας τους επενδυτές του με σημαντικά μερίσματα.

Σημείο αναφοράς αυτού του τριμήνου αποτέλεσε η δημιουργία του Επενδυτικού Τμήματος B, το οποίο παρουσίασε εντυπωσιακές ετήσιες αποδόσεις σε μία περίοδο μόλις τριών μηνών από την ίδρυσή του τον Σεπτέμβριο του 2023.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

Το Επενδυτικό Τμήμα A, το οποίο ξεπέρασε τις ετήσιες αποδόσεις του κατά τη διάρκεια του 2023, επικεντρώνεται στον δανεισμό έναντι οικιστικών ακινήτων στο Λονδίνο.

Παράλληλα, το νεοσύστατο Επενδυτικό Τμήμα B παρουσιάζει μια παρόμοια ανοδική τάση στις αποδόσεις του. Το νέο αυτό τμήμα εστιάζει σε δανειοδοτήσεις με εξασφάλιση εμπορικά ακίνητα στο κεντρικό Λονδίνο. Οι επενδυτές του μπορούν να αναμένουν ετήσιες αποδόσεις στοχοθετημένες άνω του 6% (GBP), 5% (EUR) και 6% (USD).

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Consulco, κ. Μάριος Χατζηρούσος εξέφρασε ικανοποίηση για την απόδοση του London Credit Fund κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2023. «Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε τα τελευταία αποτελέσματα τριμήνου του London Credit Fund, τα οποία επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την πεποίθησή μας ότι η σημασία κάθε είδους επένδυσης βρίσκεται στο αποτέλεσμα. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες σε όλους όσους μας έχουν εμπιστευτεί, και παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας: να προσφέρουμε υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές μας», επεσήμανε.

Η Consulco επαναβεβαιώνει την πεποίθησή της ότι στόχος της επένδυσης είναι το αποτέλεσμα, και το αποδεδειγμένο μας ρεκόρ θέτει τις βάσεις για ένα εξαιρετικό επόμενο έτος.

 

CONSULCO

Η Consulco είναι ένας εξειδικευμένος διαχειριστής επενδύσεων που δομεί και διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικές μετοχές στο Λονδίνο, τη Βρετανία και την Ευρώπη ως μέρος του Ομίλου Consulco, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια. Ο Όμιλος διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και την Κύπρο, με περισσότερους από 100 επαγγελματίες να διαρθρώνουν και να
διαχειρίζονται επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη προς όφελος επενδυτών υψηλής εισοδηματικής τάξης και θεσμικών επενδυτών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ