Δωρεά παιχνιδιών στο Μακάρειο Νοσοκομείο από την Parimatch Cyprus

Η Parimatch Cyprus αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη με δωρεά παιδικών παιχνιδιών στο Μακάρειο

Ο μεγάλος Έλληνας Νομπελίστας Γιώργος Σεφέρης έχει πει: «Σ’ αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται». 

 

Η Parimatch Cyprus κατανοεί την σημασία της προσφοράς και στέκεται για 5η συνεχή χρονιά δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο δωρίζοντας παιδικά παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής της για εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η Parimatch Cyprus αναγνωρίζει τη σημασία της παροχής ενός υποστηρικτικού και αναζωογονητικού περιβάλλοντος για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και η πρωτοβουλία αυτή ευθυγραμμίζεται με την ευρύτερη στρατηγική ΕΚΕ (CSR) της εταιρείας για τη συμβολή στην ευημερία των κοινοτήτων που εξυπηρετεί. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιδί αξίζει στιγμές ευτυχίας, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, και η δωρεά αυτών των παιχνιδιών είναι ένα βήμα προς τη δημιουργία μιας πιο φωτεινής ατμόσφαιρας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch Cyprus, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την πρωτοβουλία, δηλώνοντας: «Με αίσθημα ευθύνης στην Parimatch Cyprus κατανοούμε τη σημασία της προσφοράς στην κοινότητα και η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας με το Μακάρειο Νοσοκομείο τα τελευταία 5 χρόνια. Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελο τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς που βρίσκονται εκεί δίπλα τους και βιώνουν τον γολγοθά της ασθένειας τους. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε την ευημερία τους με κάθε τρόπο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ