Εκλογή του Μάριου Χαραλαμπίδη, Partner & Board Member της RSM Cyprus στο Διοικητικό Συμβούλιο του CIFA.

H RSM Cyprus με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την εκλογή του Μάριου Χαραλαμπίδη ως Μέλους (με καθήκοντα Ταμία) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων (CIFA).

O CIFA όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει σημαντικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προώθηση των Κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων στις διεθνείς αγορές, την παροχή υποστήριξης στα Μέλη του καθώς και στην αναβάθμιση του εποπτικού πλαισίου στην Κύπρο.

Σε σχετική του δήλωση ο Μάριος Χαραλαμπίδης αναφέρει «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIFA. Το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε ένα πολύ σημαντικό και αξιοθαύμαστο έργο, το οποίο καλούμαστε να συνεχίσουμε.  Είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλεία, επιμονή και συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα τα καταφέρουμε»   

Στη συνέχεια ο Managing Partner, CEO της RSM Cyprus Γιώργος Θεμιστοκλέους χαρακτηριστικά αναφέρει «Είμαστε πολύ περήφανοι που ο Μάριος Χαραλαμπίδης επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του CIFA.  Είμαστε σίγουροι ότι η στενή συνεργασία του Μάριου με το CIFA θα συμβάλει ενεργά στην προώθηση των στόχων του συνδέσμου προάγοντας την ευημερία του τόπου μας.» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ