Η Eurobank Κύπρου διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για ενίσχυση του αρχείου των Δοτών Μυελού των Οστών

Πιστή στη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική προσφορά, η Eurobank Κύπρου διοργάνωσε για το προσωπικό της εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για εθελοντές δότες μυελού των οστών, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στη Λευκωσία.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του προσωπικού και διευθυντικών στελεχών της Τράπεζας με στόχο να συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κέντρου Αίματος και στην ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Τράπεζα για έμπρακτη στήριξη σε φορείς και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank Κύπρου, κ. Αχιλλέας Μαλλιώτης, αφού ευχαρίστησε το Κέντρο Αίματος και το Καραϊσκάκειο ίδρυμα για το σημαντικό έργο που επιτελούν, διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός σε πράξεις που στηρίζουν την κυπριακή κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Τέλος, ευχαρίστησε το προσωπικό της Τράπεζας για τη συμμετοχή του στην αιμοδοσία και τη δειγματοληψία για το αρχείο δοτών μυελού των οστών, τονίζοντας πως οι αξίες του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς είναι βαθιά ριζωμένες στην εταιρική κουλτούρα της Eurobank Kύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ