Νέα δεδομένα στην αγορά σκαφών

Καινοτόμο πρόγραμμα συνιδιοκτησίας της Swiss Club Marine

Η Swiss Club Marine ανέτρεψε τα δεδομένα στην αγορά σκαφών, με τη δημιουργία και λανσάρισμα ενός νέου, καινοτόμου προγράμματος συνιδιοκτησίας σκαφών. Το Swiss Club Co-Ownership Program επιτρέπει την απόκτηση σκάφους με απλές και οικονομικά εφικτές διαδικασίες.

Η καινοτομία της Swiss Club Marine αφορά σε πρόγραμμα συνιδιοκτησίας, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης σκάφος, με την καταβολή ποσοστού επί του συνολικού κόστους αγοράς και συντήρησης.

Το ακριβές ποσό που απαιτείται για διασφάλιση συνιδιοκτησίας καθορίζεται από την αξία του σκάφους και τον αριθμό συνιδιοκτητών (με μέγιστο αριθμό 8 συνιδιοκτήτες). Για παράδειγμα, με 15.500 ευρώ, για σκάφος αξίας 124.000 ευρώ,  8 συνιδιοκτήτες μπορούν, να απολαμβάνουν το σκάφος τους για 45 ημέρες τον χρόνο, ο κάθε ένας.

Η Swiss Club Marine αναλαμβάνει όλα τα ζητήματα διαχείρισης και συντήρησης, μετατρέποντας έτσι την ιδιοκτησία ενός σκάφους σε μια εύκολη διαδικασία. Το πρόγραμμα συνιδιοκτησίας περιλαμβάνει την διαχείριση όλων των πτυχών της συντήρησης, αγκυροβόλησης και καθαρισμού, από την επαγγελματική και εξειδικευμένη ομάδα της Swiss Club Marine, ενώ το κόστος να μοιράζεται μεταξύ των συνιδιοκτητών.

Το Swiss Club Co-Ownership Program δίνει σήμερα την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να είναι ιδιοκτήτες σκάφους, να το αποκτήσουν, χωρίς ουσιαστική οικονομική υπέρβαση.

Το πρόγραμμα έχει ήδη προσελκύσει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον στην Κύπρο, λόγω της οικονομικής ευελιξίας που παρέχει, των διαχειριστικών διευκολύνσεων που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα, καθώς και του εύρους επιλογών σε τύπους και μεγέθη σκαφών.

Το Swiss Club Co-Ownership Program περιγράφεται σε λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα της https://swissclubmarine.com/co-ownership/ , ενώ η ομάδα της Swiss Club Marine παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση και τηλεφωνικά στο 22 330050.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ