Η payabl. συμπληρώνει 12 χρόνια στρατηγικής συνεργασίας με τη Mastercard

Στον πυρήνα των προιόντων της payabl. βρίσκονται οι 360 λύσεις πληρωμών, σχεδιασμένες για να καλύπτουν κάθε απαίτηση συναλλαγής.

Σε ένα σημαντικό ορόσημο, η payabl., μία από τις κορυφαίες PayTechs της Ευρώπης, γιορτάζει τα 12 χρόνια ως κύριο μέλος της Mastercard. Μέσω της συνεργασίας αυτής, έχουν ενσωματωθεί απρόσκοπτα οι ισχυρές δυνατότητες της Mastercard στις πρωτοποριακές υπηρεσίες πληρωμών της payabl., επιτρέποντας στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να πραγματοποιούν online συναλλαγές χωρίς κόπο.

Η γκάμα λύσεων πληρωμών της payabl., υποστηριζόμενη από το αξιόπιστο δίκτυο της Mastercard, προσφέρει ολοκληρωμένες και ευέλικτες υπηρεσίες card acquiring που καλύπτουν και τα δύο κανάλια POS και ηλεκτρονικού εμπορίου, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις δυναμικές ανάγκες των σύγχρονων αγορών. «Η συνεργασία μας με τη Mastercard είναι κάτι περισσότερο από μια συνεργασία- είναι μια κινητήρια δύναμη στον κλάδο των πληρωμών, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις παντού να ανθίσουν στην ψηφιακή οικονομία μέσω ασφαλών, ολοκληρωμένων λύσεων πληρωμών που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της αγοράς», δήλωσε η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl.

Στον πυρήνα των προιόντων της payabl. βρίσκονται οι 360 λύσεις πληρωμών, σχεδιασμένες για να καλύπτουν κάθε απαίτηση συναλλαγής. Οι λύσεις αυτές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ενσωματώνουν εύκολα τις υπηρεσίες της payabl. μέσω ευέλικτων API, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμών για τους πελάτες. Επιπλέον, η payabl. χρησιμοποιεί τη Mastercard Send για παγκόσμιες μεταφορές πληρωμών σε πραγματικό χρόνο που ενισχύουν τη ρευστότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εξατομικευμένων σελίδων πληρωμών σχεδιασμένες με βάση τις προτιμήσεις των πελατών και στόχο την καλύτερη εμπειρία στο checkout.

Οι λύσεις της payabl. συνοδεύονται από προστασία από απάτες και εξειδικευμένη υποστήριξη πελατών, διασφαλίζοντας ότι κάθε συναλλαγή είναι ασφαλής και ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη ικανοποιούνται άμεσα. Τα καινοτόμα τερματικά POS της payabl. προσαρμόζονται σε διάφορες επιχειρήσεις, βελτιώνοντας την εμπειρία πληρωμών σε όλα τα κανάλια. Επιπλέον, η εταιρεία υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τοπικών μεθόδων πληρωμής, διευκολύνοντας τις διασυνοριακές πληρωμές και διευρύνοντας την εμβέλεια της αγοράς για τις επιχειρήσεις.

«Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο των 12 χρόνων, η εστίασή μας παραμένει στην ενίσχυση των εμπόρων με τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαπρέψουν. Με τη Mastercard στο πλευρό μας, η payabl. είναι έτοιμη να συνεχίσει να προωθεί το παιχνίδι των πληρωμών για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε η κ. Buraciene.

«Στη Mastercard δεσμευόμαστε στο να ενισχύσουμε την ψηφιακή οικονομία κάνοντας τις καθημερινές συναλλαγές γρήγορες, εύκολες και με ασφάλεια. Η συνεργασία μας με την payabl. τα τελευταία 12 χρόνια έχει συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση αυτών των στόχων. Μαζί, δώσαμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όχι μόνο να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής αγοράς, αλλά και να ευδοκιμήσουν σε αυτήν. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη αυτή συνεργασία με την payabl., προωθώντας την ανάπτυξη και φέρνοντας προηγμένες τεχνολογίες πληρωμών στις αγορές παγκοσμίως», δήλωσε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Μέσω της συνεχούς καινοτομίας και ενός κοινού οράματος για το μέλλον των πληρωμών, payabl. και Mastercard πρωτοπορούν με νέα πρότυπα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, απλοποιώντας τις πολύπλοκες συναλλαγές για κάθε έμπορο στο δίκτυο.

Για τη payabl.:

Με έτος ίδρυσης το 2011, η payabl. είναι ένας κορυφαίος φορέας πληρωμών με περιφερειακά γραφεία σε Κύπρο, Γερμανία, Ολλανδία, και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω της ολιστικής της προσφοράς λύσεων πληρωμών, η payabl. μπορεί να διευκολύνει την πραγματοποίηση συναλλαγών από 300+ μεθόδους πληρωμής και τερματικά POS. Μέσω της εκτεταμένης τεχνογνωσίας της, η payabl. προσφέρει στους πελάτες της προσέγγιση υψηλής τεχνολογίας και επαφής, παρέχοντας αναβαθμισμένες λύσεις πληρωμών για εμπόρους από ένα ευρύ φάσμα τομέων, παγκόσμια. Με απαράμιλλη εμπειρία στο να στηρίζει τους πελάτες να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα ενός εξελισσόμενου περιβάλλοντος πληρωμών, η payabl. είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων εμπόρων στον κόσμο για να ξεκλειδώσουν την ανάπτυξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://payabl.com/mc

Για πληροφορίες:

Email: hello@payabl.com

Τηλέφωνο: +357 25 332590

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ