Συνεχίζονται οι πράσινες δράσεις τον Ιούλιο

Διαβάστε Αναλυτικά

Πιστοί στη δέσμευση τους για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, ο Όμιλος Green Energy και η nextbike Cyprus ανακοινώνουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουλίου, καλώντας το κοινό να συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια. Η εκστρατεία Ride to Green η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2024, στοχεύει στην ενίσχυση της δημόσιας ευαισθητοποίησης και την κοινωνική δέσμευση για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και τη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Για τον προσεχή Ιούλιο, οι οργανισμοί έχουν ήδη προγραμματίσει τις ακόλουθες ενέργειες.

Καθαρισμός Παραλίας – 4 Ιουλίου 2024, στις 8:00 π.μ.

Η πρώτη δράση Ιουλίου περιλαμβάνει τον οργανωμένο καθαρισμό της παραλίας στη Λεμεσό. Με αφετηρία το παραλιακό μέτωπο της πόλης και συγκεκριμένα το Δασούδι μέχρι και το ξενοδοχείο Crowne Plaza, η δράση αυτή αναμένεται να συγκεντρώσει εθελοντές όλων των ηλικιών, ενισχύοντας την προσπάθεια για καθαρότερες θάλασσες και ακτές.

Δεντροφύτευση – 14 Ιουλίου 2024, στις 10:00 π.μ.

Στις 14 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η δεντροφύτευση στον Αρακαπά. Σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά, οι Green Energy Group και nextbike Cyprus, θα προχωρήσουν στην αναδάσωση της πυρόπληκτης περιοχής, με στόχο την επίτευξη περιβαλλοντικής σταθερότητας και την διατήρηση των "πνευμόνων" οξυγόνου της κοινότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία "Ride to Green" αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για κάθε πολίτη να συνδράμει στην ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την ουσιαστική προστασία του κόσμου που μας περιβάλλει.

Καλούμε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις και να συνεισφέρουν έμπρακτα στην ενίσχυση της αειφορίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Νίκου Παττίχη 107B, 3070 Λεμεσός, Κύπρος
Τηλ.: +357 25734800
Fax: +357 25734810
Email: info@greenenergy.com.cy
Website: www.greenenergy.com.cy

Facebook
Instagram
Linkedin
YouTube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ