«Χρυσή» στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού η Hermes Airports

Διεθνής διάκριση από την ACI Europe για τα ψηλά επίπεδα ηγεσίας και τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικού στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κωνσταντινούπολης

Το βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence), απέσπασε η Hermes Airports από την ACI Europe. Σε ανακοίνωσης της εταιρείας αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο βραβείο «επιβραβεύει τα ψηλά επίπεδα ηγεσίας και τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικού της Hermes Airports και απονεμήθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI Europe) το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη».

H τιμητική αυτή διάκριση «πιστοποιεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η εταιρεία στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού ενώ παράλληλα αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Hermes Airports, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια μεγάλη γκάμα δράσεων και προγραμμάτων τα οποία τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο» προστίθεται.

Πρόκειται, αναφέρεται, για καινοτόμες πρακτικές που επικεντρώνονταν μεταξύ άλλων στην εκπαίδευση, στο σεβασμό και στη συνεργασία, στη διαχείριση ταλέντων, στην ευεξία του προσωπικού, στην αναγνώριση και επιβράβευση  και το executive coaching.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η υποψηφιότητα της Hermes Airports εγκωμιάστηκε από τους κριτές και διακρίθηκε ξανά ως εργοδότης Προτίμησης και Επιλογής με ισχυρή ηγεσία. Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν η συστηματική επένδυση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων της εταιρείας, η κουλτούρα ισότητας και συμπερίληψης, η συστηματική ανατροφοδότηση αλλά και οι ευκαιρίες εξέλιξης που βελτιώνουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή του προσωπικού».

Η Νατάσα Ιακωβίδου, Director of Human Resources & Executive Coach στη Hermes Airports, ανέφερε ότι «αυτό το βραβείο αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσης της Hermes για την προώθηση ενός εργασιακού χώρου όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται και έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας από ένα διεθνή φορέα».

Γνωρίζουμε, συνέχισε «ότι κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού με δυνατή ηγεσία και υψηλά επίπεδα εταιρικής κουλτούρας, αποτελεί η συνεχής εξέλιξη. Γι’ αυτό και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της εξέλιξης, προς όφελος του οργανισμού, των εργαζομένων, της οικονομίας και της κοινωνίας ευρύτερα».

Διαβάστε επίσης: «Τέλος συζήτησης» για το χαλλούμι - Αλλάζει η ποσόστωση στο αιγοπρόβειο γάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ