Στρατηγική συνεργασία Economy Today με Financial Times

Συνεργασία μεταξύ ισχυρών brands.

To Economy Today, το απαραίτητο εργαλείο του κάθε επαγγελματία, συνώνυμο με την ενημέρωση για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, μέλος του Sigmalive Network, του ισχυρότερου δικτύου ψηφιακών προϊόντων για παραγωγή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και περιεχομένου, ανακοινώνει τη νέα στρατηγική συνεργασία του με το διεθνή αναγνωρισμένο εκδοτικό οίκο Financial Times.

Οι Financial Times αποτελούν έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς ειδήσεων, παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την ακεραιότητα και την ακρίβεια του ειδησεογραφικού του περιεχομένου.

Από τα τέλη του 2015 αποτελεί μέρος του ιαπωνικού εκδοτικού κολοσσού Nikkei Inc. ο οποίος παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, ειδήσεων και υπηρεσιών για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Της στρατηγικής συνεργασίας Economy Today - Financial Times προηγήθηκε η συνεργασία του Economy Today με το διεθνές δίκτυο Bloomberg.

Η ιστοσελίδα των Financial Times παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και ειδήσεων για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα καθώς και αποκλειστικές αναλύσεις, μελέτες, απόψεις και δεδομένα για εταιρείες, αγορές, χρηματιστήριο, κ.α.

Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή ολοκληρωμένης, αξιόπιστης και άμεσης ενημέρωσης του αναγνώστη, στο τομέα του επιχειρείν και της οικονομίας.

Η σχέση των δυο ισχυρών brands θεμελιώνεται σε στρατηγικούς πυλώνες που θα στηρίξουν την αμοιβαία και συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών και του περιεχομένου, με στόχο τη διεύρυνση της συνεργασίας των δύο μέσων.

H συνεργασία μεταξύ Economy Today και Financial Times συμφωνήθηκε στο Λονδίνο από το Γενικό Διευθυντή του Sigmalive Network Χρήστο Δανέζη και τον Global Sales Director των Financial Times James Mann.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ