Ελληνική Τράπεζα: Ενεργή συμμετοχή στο Let’s Do It, Cyprus!

Περισσότεροι από 150 εθελοντές από το προσωπικό της Τράπεζας καθάρισαν το Πάρκο Αθαλάσσας.

Πέραν της χορηγίας που προσέφερε η Τράπεζα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η εκστρατεία, το προσωπικό της Τράπεζας με σύνθημα το «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» είχε ενεργή συμμετοχή στον καθαρισμό του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας διοργάνωσε εθελοντική δράση καθαρισμού του Πάρκου Αθαλάσσας την Κυριακή 7 Απριλίου. Η συμμετοχή ήταν ενθουσιώδης από όλες τις επαρχίες με τους εθελοντές να ξεπερνούν τα 150 άτομα.

Οι δράσεις έγιναν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας στηρίζοντας για ακόμα μια φορά ενέργειες και δράσεις που στοχεύουν στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Στην χώρα μας το Let’s Do It Cyprus, ενώνει πέραν των 40.000 ενεργών πολιτών με κύριο στόχο την απαλλαγή του νησιού από τα σκουπίδια, την εδραίωση του περιβαλλοντικού αισθήματος στην κοινωνία, την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω του περιβαλλοντικού εθελοντισμού και την ενεργητική Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στους μαθητές. Στην Κύπρο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ