Διάκριση της Logicom Solutions στα Cisco Partner Awards 2018

Η ετήσια τελετή βράβευσης των Συνεργατών της Cisco πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν οι συνεργάτες που διακρίθηκαν το οικονομικό έτος 2018.

H Logicom Solutions για ακόμα μια χρονιά, επιβραβεύτηκε με μια πολύ σημαντική διάκριση διάκριση από τη Cisco Hellas με το βραβείο ‘Cisco Architecture Excellence in Service Provider Architectures’. 

 To βραβείο αυτό αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της Cisco Systems για την επίδοση της Logicom Solutions ως πάροχος υπηρεσιών σε αρχιτεκτονικές τεχνολογίας για Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών.  H  Logicom Solutions μαζί με τη Cisco προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες σε παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών όπως Managed Services, Network Orchestration, NFVi, Cybersecurity, and Data Center modernization.

Η Logicom Solutions, είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cisco Systems από την οποία προκύπτει η υλοποίηση σημαντικών έργων που προσφέρουν λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής.

Ως Cisco Gold Certified Partner, η Logicom Solutions κατέχει την πιο άρτια τεχνογνωσία και μία σειρά εξειδικεύσεων και Cisco πιστοποιήσεων στους τομείς: Advanced Collaboration Architecture, Advanced Data Center Architecture, Advanced Enterprise Networks Architecture, SP Architecture και Advanced Security Architecture.

Στόχος της Logicom Solutions είναι να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με τη Cisco Systems αναπτύσσοντας και παρέχοντας  νέες καινοτόμες και πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, που προσφέρει η Logicom Solutions, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22551235 και στο solutions@logicom.net ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας:  https://solutions.logicom.net/