Η είσοδος του VR στο Real Estate της Κύπρου

Ξενάγηση στους χώρους του The Icon.

Σε μία καινοτόμο πρωτοβουλία για τα κυπριακά δεδομένα, προχωρά η Imperio, δίνοντας την ευκαιρία στους πιθανούς επενδυτές κι αγοραστές του The Icon, να ξεναγηθούν στους χώρους του εμβληματικού κτηρίου, με την χρήση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR).

Σύμφωνα με την Imperio, το κοινό έχει τη δυνατότητα να βιώσει μία 360ο εμπειρία και να περιηγηθεί στους εντυπωσιακούς χώρους του κτηρίου πριν την ολοκλήρωσή του. Από τον περιβάλλοντα χώρο και τη reception, μέχρι τα υπερπολυτελή διαμερίσματα και το εστιατόριο στο δέκατο όροφο, οι χρήστες του VR εξοπλισμού της Imperio έχουν μία ολοκληρωμένη οπτική αντίληψη των χώρων. Με αυτόν τον τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν κατανοήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό την αρχιτεκτονική μοναδικότητα του The Icon, καθώς και να απολαύσουν την ανεμπόδιστη θέα προς τη Μεσόγειο Θάλασσα, που διαθέτει κάθε όροφός του.

Η χρήση της εικονικής πραγματικότητας (VR), ως εργαλείο του μάρκετινγκ, έχει αποδειχθεί πως μπορεί να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, έχοντας εξελίξει τη δομή πρακτικών επικοινωνίας, των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. Η ολιστική αντίληψη και η αίσθηση παρουσίας του ατόμου μέσα στον χώρο, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης προς την οποία επιθυμεί να μετακινηθεί ο χρήστης, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας. Ο συμβατικός τρόπος μετάδοσης ιδεών και συναισθημάτων μέσω του Story-Telling, ενισχύεται βιωματικά με το Story-Living, προσφέροντας πλέον, διαδραστικές εμπειρίες στον καταναλωτή.

Η Imperio, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις, παρουσίασε πρόσφατα σε events που διοργανώθηκαν στο Tel Aviv, τη Ρωσία, το Dubai και την Ιορδανία, το The Icon, παρέχοντας τη δυνατότητα στο κοινό να περιηγηθεί στους χώρους του, μέσω εξοπλισμού virtual reality.


Ο ενθουσιασμός των παρευρισκόμενων, για την εντυπωσιακή παρουσίαση του The Icon, αποτυπώθηκε στην επιτυχία των events, καθώς και στο έντονο εμπορικό ενδιαφέρον που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια τους.

Η VR παρουσίαση του The Icon είναι διαθέσιμη και για τους επισκέπτες του Marketing Suite, το οποίο θα λειτουργεί στον χώρο ανέγερσης του The Icon, καθημερινά 10:00-14:00 και 15:00-20:00, καθώς και το Σάββατο 10:00-14:00.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ