Σημαντική διάκριση για το Minthis της Pafilia στα Cyprus Tourism Awards 2019

Ένα ακόμα βραβείο προσθέτει στην πλούσια συλλογή του το πολυτελές θέρετρο Minthis. Το πολυσύνθετο αναπτυξιακό έργο της Pafilia Property Developers κατέκτησε το Silver Award στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Corporate identity / Reputation Management / Branding.

Η τιμητική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρίας, τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα του Minthis. Αξίζει να σημειωθεί, πως το βραβείο αυτό απονεμήθηκε μόλις λίγους μήνες μετά από το κορυφαίο βραβείο “Best Leisure Development Europe” που έλαβε στα Διεθνή Βραβεία Ακινήτων. Το Minthis είναι το μοναδικό θέρετρο στην Ευρώπη που σήμερα κατέχει τη μεγάλη αυτή διάκριση.

Το θέρετρο Minthis περιλαμβάνει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες ικανές να ευχαριστήσουν κάθε ανάγκη. Στο Minthis, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν γαστρονομικές δημιουργίες και να απολαύουν το ποτό τους στο εστιατόριο και στο μπαρ του Clubhouse με θέα το μαγευτικό τοπίο του γηπέδου γκολφ. Το υψηλών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών, διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις κατάρτισης και πρακτικής και περικλείει ένα γραφικό μοναστήρι του 12ου αιώνα.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης ανάπτυξης του έργου την άνοιξη του 2020 η οποία περιλαμβάνει την Πλατεία, το κέντρο ευεξίας τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το θέρετρο εισέρχεται σε μια νέα εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών εστίασης, κοινωνικής συνεύρεσης, αθλητικών δραστηριοτήτων και χαλάρωσης προς τους ενοίκους και τους επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Minthis μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.minthisresort.com.