Στην Λευκωσία το νέο Radisson Blu

Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συναρπαστικό «κράμα» της καθημερινής ζωής στα στενά σοκάκια αλλά και το βάθος που έχει η πλούσια ιστορία της πόλης.

Η Radisson Hospitality AB, μέλος της Radisson Hotel Group, ανακοινώνει επίσημα την είσοδο του ομίλου στην πρωτεύουσα της Κύπρου,  με ένα ολοκαίνουργιο έργο, το Radisson Blu Hotel Nicosia.

Χτίζοντας πάνω σε μια δοκιμασμένη συνταγή συνεργασίας, η νέα συμφωνία με την Stenson Investments Limited, θυγατρική της Quality Group είναι ακόμη ένα κομμάτι της στρατηγικής συνεργασίας με την Sunnyseeker Hotels για την ανάπτυξη 6 ξενοδοχείων και θέρετρων με σχεδόν 1000 δωμάτια μέχρι το 2025.

Το νέο Radisson Blu Hotel, Nicosia θα βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος στο κέντρο της Πρωτεύουσας, με πολλά και σημαντικά αξιοθέατα όπως το αρχαίο υδραγωγείο και το μνημείο ελευθερίας στο προμαχώνα Ποδοκάταρο, στα ενετικά τείχη.

Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συναρπαστικό «κράμα» της καθημερινής ζωής στα στενά σοκάκια αλλά και το βάθος που έχει η πλούσια ιστορία της πόλης. Το ξενοδοχείο θα είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης το οποίο βρίσκεται μόλις 40 χιλιόμετρα μακριά.

Ο Elie Younes, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και Chief Development Officer της Radisson Hotel Group δήλωσε: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η συνεργασία μας με την Quality Group και την Sunnyseeker Hotels συνεχίζει να αναπτύσσεται στη Κύπρο και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο κόσμο μας αλλά και στο προϊόν μας.

To Radisson Blu Hotel, Nicosia θα είναι το τρίτο μας ξενοδοχείο στο νησί. Βλέπουμε με ανυπομονησία την ανάπτυξη και εδραίωση του δικτύου μας ως ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στο νησί.

Το νέο ξενοδοχείο περιλαμβάνει 180 δωμάτια εκ των οποίων τα 150 είναι στάνταρ και τα 30, σουίτες.  Οι επιλογές γευμάτων συμπεριλαμβάνουν ένα ολοήμερο εστιατόριο, θεματικό μπαρ και εστιατόριο εμπνευσμένο από τοπικά πιάτα, όπως επίσης κέντρο ευεξίας μαζί με γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα καινοτόμο χώρο τελευταίας τεχνολογίας 500 τετραγωνικών μέτρων για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια αλλά και εκθέσεις, για διεθνή και τοπικά επαγγελματικά σώματα, κάτι που η πρωτεύουσα θα δει για πρώτη φορά.

Ο Σάββας Κάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Quality Group είπε:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ εμάς και της Radisson Hotel Group συνεχίζει να αναπτύσσεται ουσιαστικά. Η συνεργασία μας μετρά ήδη δύο έργα, με την παράδοση του Radisson Blu Hotel Larnaca τον Αύγουστο του 2018 και ακολούθως την ανακοίνωση του υπό κατασκευή Radisson Beach Resort Larnaca (Princess Hotel) που αναμένουμε να ολοκληρωθεί το 2020. Σήμερα, νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε ακόμη ένα Radisson Blu Hotel, στη Λευκωσία. Η άφιξη του Radisson Hotel Group στην πρωτεύουσα σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχή συνταγή συνεργασίας που έχουμε. 

Η άφιξη του Radisson Blu Hotel, Nicosia θα συμπληρώσει το υφιστάμενο Radisson Blu Hotel, Larnaca στη νότια ακτή της Κύπρου, αλλά και το ανεγειρόμενο Radisson Beach Resort Larnaca. Η Radisson Hospitality AB τρέχει όλα τα έργα μέσω μιας διεθνούς συμφωνίας που έχει με την Sunnyseeker Hotels, από τις πλέον μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης ξενοδοχείων.