Ξεκίνησαν οι εγγραφές της ετήσιας εκδήλωσης Cisco Experience

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Park. Πληροφορίες στο www.cisco-experience.com.

Η Cisco ανακοινώνει την έναρξη των  εγγραφών για την ετήσια ανοικτή εκδήλωση “Cisco Experience. Το μήνυμα της φετινής εκδήλωσης είναι The bridge to possibleκαι περιγράφει πώς η Cisco, από την απαρχή του Ιnternet έως και σήμερα, αναπτύσσει τεχνολογίες, που βοηθούν τον κόσμο να πραγματοποιήσει τους στόχους και τις προσδοκίες του. Η Cisco «χτίζει» τις γέφυρες που μας οδηγούν εκεί που όλα είναι εφικτά.

Στο Cisco Experience, στελέχη της Cisco από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και του δικτύου των συνεργατών θα παρουσιάσουν πώς σχεδόν σε κάθε χώρα, σε έξι ηπείρους, οι άνθρωποι της Cisco ακούν, σχεδιάζουν, καινοτομούν και «οικοδομούν» τη νέα ψηφιακή εποχή. Δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ του δικτύου όπως το ξέρουμε και του δικτύου όπως μπορεί να είναι: ασφαλές, αδιαπέραστο, συνεργατικό, διαισθητικό και ανθρωποκεντρικό. Τα 75,000 στελέχη στη Cisco δημιουργούν καθημερινά τις δικές τους γέφυρες, με δέσμευση στον εαυτό τους, στον πελάτη και στην κοινωνία.

Οι 5 πυλώνες τεχνολογίας της Cisco

Οι παρουσιάσεις από τα στελέχη και τους συνεργάτες της Cisco, θα επικεντρωθούν στους πέντε πυλώνες τεχνολογίας της εταιρείας.

Επαναπροσδιορίζοντας το δίκτυο

Η δικτυακή πλατφόρμα τού σήμερα δε λειτουργεί απλά διεκπεραιωτικά. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας πλήρως τη γνώση, λειτουργεί με πρόθεση και ευελιξία. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ιδιοφυής, άκρως ασφαλής και να προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά χρήσης, με στόχο τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του δικτύου. Το δίκτυο γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει κατά τη μετάβαση των δεδομένων και μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί στη συνέχεια. Σήμερα έχουμε τρόπο να εκμαιεύσουμε κι εμείς αυτήν τη γνώση, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή του λειτουργία, να απλοποιήσουμε διεργασίες, να αυτοματοποιήσουμε επαναλαμβανόμενες λειτουργίες, να ανταποκριθούμε άμεσα σε πιθανές βλάβες και το σημαντικότερο, να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε με ταχύτητα και ασφάλεια νέες υπηρεσίες μέσα από αυτό.

Η θεμελιώδης αξία της ασφάλειας

Η στρατηγική μας για την ασφάλεια επικεντρώνεται στην παροχή μιας αποτελεσματικής αρχιτεκτονικής στον τομέα του κυβερνοχώρου, που συνδυάζει λύσεις δικτύου, cloud και τελικών σημείων. Μέσω της Cisco Talos, σκοπεύουμε να παρέχουμε ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε επίθεση και να βοηθήσουμε τους πελάτες να συντομεύσουν τον χρόνο μεταξύ ανίχνευσης απειλής και αντίδρασης.

Ένας Multi-Cloud κόσμος

Προσφέρουμε λύσεις σχεδιασμένες να απλοποιούν, να προστατεύουν και να εξελίσσουν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας λειτουργούν σε έναν multicloud κόσμο, με στόχο να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των επιχειρήσεων. Σε έναν κόσμο, όπου η τεχνολογία αλλάζει πλέον τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση γεννιέται, εδραιώνεται και επεκτείνεται, όπου οι έξυπνες υποδομές καθορίζουν όχι μόνο τον ρυθμό ανάπτυξης και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και την ταχύτητα με την οποία μπορεί να εισάγει νέες υπηρεσίες, οι ελληνικές επιχειρήσεις οφείλουν να μείνουν ανταγωνιστικές. Η Cisco απλοποιεί τις διαδικασίες, ώστε να είναι αυτό εφικτό με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ευελιξία τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους πελάτες αυτής.

Δημιουργούμε ουσιαστικές εμπειρίες

Η αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία μας, κατ’ επέκταση και η παραγωγικότητα μας οδηγούνται σήμερα από την τεχνολογία. Καθιστούμε τη συνεργασία ανάμεσα και μέσα στις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και λιγότερο περίπλοκη. Δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις, συνδυάζοντας τη δύναμη του λογισμικού, του hardware και του δικτύου. Οι σύγχρονες λύσεις συνεργατικότητας έχουν αλλάξει τόσο τον τρόπο που δουλεύουμε και  ενημερωνόμαστε, όσο και τον τρόπο που ζούμε.

Ξεκλειδώστε την ισχύ των δεδομένων

Πιστεύουμε ότι το δίκτυο διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο περιβάλλον της Πληροφορικής, επιτρέποντας στους πελάτες να συγκεντρώνουν, να αυτοματοποιούν και να αντλούν ταχύτατα και με ασφάλεια πληροφορίες από εξαιρετικά κατανεμημένα δεδομένα. Η γνώση είναι δύναμη. Αξιοποιώντας τον όγκο των δεδομένων που φέρει το δίκτυο, μπορούμε με σωστή ανάλυση και συσχετισμό να εξάγουμε πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα επισπεύσουν τη λήψη αποφάσεων, θα καθορίσουν μελλοντικές επιχειρηματικές επιλογές και επενδύσεις και πιθανότατα θα μας βοηθήσουν να αποτρέψουμε ανεπιθύμητες εξελίξεις στη λειτουργία μιας επιχείρησης. Τα δεδομένα είναι αυτά που θα υποδείξουν πού απαιτούνται βελτιστοποιήσεις στη δράση και λειτουργία μιας επιχείρησης, πού εμφανίζονται κενά και πού η επιτυχής προσέγγιση πρέπει να ενισχυθεί, ώστε να εδραιωθεί.

Χορηγοί

Distributor Partner: Logicom Distribution

Gold Partners: Logicom Solutions, Space Hellas

Premier Partners: Simplex

Learning Partner: NIL

Ecosystem Partner: Radware

Ακολουθήστε τα Social Media της εταιρείας για άμεση ενημέρωση:

Facebook - https://www.facebook.com/CiscoGreece/

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/cisco/

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της τεχνολογίας παγκοσμίως, προσφέροντας λύσεις για το Internet από το 1984. Οι άνθρωποι, τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας βοηθούν την κοινωνία να συνδεθεί με ασφάλεια και να εκμεταλλευτεί τις αυριανές ψηφιακές ευκαιρίες,