Επανεκλέγηκε ΓΓ της ΕΤΥΚ ο Χρίστος Παναγίδης

Με βάση το καταστατικό, επικεφαλής της οργάνωσής είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος, Λοΐζος Χατζηκωστής

Στην ανασύσταση της Γενικής Γραμματείας της συντεχνίας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τραπεζοϋπαλλήλων Κύπρου σε χθεσινή του συνεδρία, με τον Χρίστο Παναγίδη να επανεκλέγεται στη θέση του ΓΓ της οργάνωσης.

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η ΕΤΥΚ υπενθυμίζει ότι με βάση το καταστατικό μας, επικεφαλής της οργάνωσής είναι ο Επίτιμος μας Πρόεδρος, Λοΐζος Χατζηκωστής, προσθέτοντας ότι «η καταλυτική του παρουσία αποτελεί το εχέγγυο για την αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων, υφιστάμενων και μελλοντικών».

Η Γενική Γραμματεία έχει διαμορφωθεί ως εξής: Χρίστος Παναγίδης Γενικός Γραμματέας, Ιωάννου Γιάννος αναπληρωτής ΓΓ, Γεώργιος Γεωργίου βοηθός ΓΓ, Έφη Κοντού Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας, Ρεβέκκα Θεοδούλου Γενικός Ταμίας, Γιόλα Παστού Βοηθός Οργανωτικός Γραμματέας, Ανδρέας Παναγιώτου, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Θέτις Κοζάκου, μέλος Γενικής Γραμματεία,, Μάριος Κωνσταντίνου, μέλος Γενικής Γραμματείας.

Η οργάνωση διαβεβαιώνει τα μέλη της ότι η Γενική Γραμματεία της ΕΤΥΚ έχει πλήρη επίγνωση του σημαντικού της ρόλου και των ευθυνών της έναντι του συνόλου των συναδέλφων, και ότι στόχος της είναι να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά με ομαδικότητα, ανιδιοτέλεια και συνέπεια για να προασπίσει και να διασφαλίσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Τραπεζοϋπαλλήλων.

«Υποχρέωση όλων μας, μελών και ηγεσίας, είναι να διατηρήσουμε την ενότητα, την συνοχή και τη συσπείρωση όλων κάτω από την ομπρέλα της ΕΤΥΚ, αφού έτσι θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τράπεζες: Άδικη η επιβολή νέας φορολογίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ