«Ξεσκονίζουν» τις υποθέσεις πολιτογραφήσεων στη Νομική Υπηρεσία

Πραγματοποιείται σύσκεψη υπό τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας - Την Παρασκευή καταχωρίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του ΚΕΠ, με τον πρώην Υπ. Μεταφορών, Μάριο Δημητριάδη να βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία πραγματοποιείται αυτή την ώρα για υποθέσεις πολιτογραφήσεων ξένων επιχειρηματιών και επενδυτών.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται τέσσερις ημέρες μετά αφότου καταχωρίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας υπόθεση που αφορά πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σημερινή σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται υπό τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργο Σαββίδη, θα τεθούν επί τάπητος όλες οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων που είναι ακόμα υπό διερεύνηση από την Αστυνομία και οι οποίες είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, ώστε να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης: Χρυσά διαβατήρια: Ενώπιον δικαιοσύνης ο Μ. Δημητριάδης- «Προαποφασισμένη στοχοποίηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ