Ετήσια Γενική Συνέλευση και Συνέδριο WISTA International 2024 – Η Αντίστροφη Μέτρηση για την Επετειακή Εκδήλωση Ορόσημο

Πρωτοπορία 50 Χρόνων Συμβολής της WISTA στην Καινοτομία, τη Διαφορετικότητα και τη Βιωσιμότητα στη Ναυτιλία

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση και Συνέδριο της WISTA International, που έχει προγραμματιστεί για τις 9-11 Οκτωβρίου, θα σηματοδοτήσει την 50ή επέτειο του οργανισμού. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει περισσότερους από 300 παγκόσμιους ηγέτες, καινοτόμους και υποστηρικτές για να συζητήσουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ καινοτομίας, διαφορετικότητας και βιωσιμότητας, που διαμορφώνουν το μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας και των εμπορικών βιομηχανιών.
 

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει μια σειρά από συζητήσεις που θα εξετάσουν θέματα όπως η χρηματοδότηση του μέλλοντος του ναυτιλιακού τομέα και το κρίσιμο ανθρώπινο στοιχείο στην προώθηση της καινοτομίας. Επιπλέον, τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στην καινοτομία για την ενίσχυση των παγκόσμιων εφοδιαστικών αλυσίδων και θα διερευνήσουν μεθόδους για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ναυτιλιακού εργατικού δυναμικού.
 

Οι κεντρικές ομιλίες από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Γενικό Γραμματέα του IMO, κ. Αρσένιο Ντομίνγκες, και τη Μελλοντολόγο και Οικοκεντρική KD Adamson θα αποτελέσουν τα κύρια σημεία της εκδήλωσης, η οποία προσφέρει επίσης απαράμιλλες ευκαιρίες δικτύωσης.


 

Η WISTA συνδέει πάνω από 5.100 επαγγελματίες σε 59 χώρες στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου και των logistics, δημιουργώντας μια μοναδική κοινότητα με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών σε αυτούς τους κλάδους.

Επικοινωνία:
WISTA Κύπρου
Όνομα: Natalia Bury Loyal
Email: info@wista.com.cy

Η WISTA International: Ιδρύθηκε το 1974, η Παγκόσμια Ένωση Γυναικών στη Ναυτιλία και το Εμπόριο (WISTA International) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που συνδέει στελέχη και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από όλο τον κόσμο. Η WISTA International λειτουργεί ως σύνδεσμος για το δίκτυο περισσότερων από 5.100 επαγγελματιών από όλους τους τομείς της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
59 χώρες υποστηρίζουν έναν Εθνικό Σύνδεσμο WISTA (NWA), ο καθένας από τους οποίους είναι μέλος της WISTA International. Οι NWA παρέχουν ευκαιρίες δικτύωσης, επιχειρηματικής ανάπτυξης και προβολής σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, ενώ διευκολύνουν σχέσεις εντός του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ