Altamira Real Estate - Στην πρωτοπορία του τομέα των ακινήτων

Η Altamira Real Estate εδραιώθηκε και παραμένει σταθερά η νούµερο 1 επιλογή του νησιού!

Με έξι χρόνια κυρίαρχης παρουσίας στην κυπριακή αγορά, η Altamira Real Estate δικαίως αναγνωρίζεται ως η κορυφαία πλατφόρµα διαχείρισης ακινήτων στη χώρα µας, µε πέραν των 5000 ακινήτων στο χαρτοφυλάκιό της και πλούσια εµπειρία, µέσα από τις χιλιάδες πωλήσεις που καταγράφει στο ενεργητικό της.

H Altamira Real Estate εδραιώθηκε και παραµένει σταθερά η νούµερο ένα επιλογή στον τοµέα των ακινήτων, µε πωλήσεις πέραν των 9000 ακινήτων που αντιστοιχούν σε €1,5 δισεκατοµµύρια. Παρά το µέγεθος και τον µεγάλο κύκλο εργασιών της, παραµένει σταθερά προσηλωµένη στην προσπάθειά της να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξατοµικευµένη εξυπηρέτηση, από το πρώτο τηλεφώνηµα µέχρι και την πώληση του ακινήτου. Σήµερα, η εταιρεία αποτελεί την κορυφαία επιλογή για κάθε ιδιώτη και επιχειρηµατία ανάπτυξης γης, ο οποίος αναζητεί τις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες και έναν έµπιστο συνεργάτη.

Η εταιρεία αποτελεί έναν ισχυρό στρατηγικό σύµµαχο για Κύπριους και ξένους επενδυτές, µε την παροχή εξειδικευµένων υπηρεσιών που αφορούν συνολικά όλους τους πυλώνες διαχείρισης και πώλησης ακινήτων. Επιπλέον, διαθέτει το ισχυρότερο δίκτυο πωλήσεων µε περισσότερα από 100 εξειδικευµένα στελέχη, συνεργάτες, µεσίτες και αντιπροσώπους σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, που καλύπτουν όλο το φάσµα δυνητικών πελατών, προσφέροντας ολοκληρωµένες λύσεις για κάθε ενδιαφερόµενο.

Ένα πολυσυλλεκτικό χαρτοφυλάκιο για όλες τις επενδυτικές ανάγκες

Η Altamira Real Estate διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόµενο και πολυσυλλεκτικό χαρτοφυλάκιο που περιλαµβάνει οικιστικά, εµπορικά, βιοµηχανικά ακίνητα, γραφειακούς χώρους, έργα ανάπτυξης, τεµάχια γης σε αστικές, προαστιακές και αγροτικές περιοχές, και προσφέρει στο κοινό πληθώρα επενδυτικών επιλογών για όλες τις ανάγκες. Αναζητώντας κάποιος σε εβδοµαδιαία βάση την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ιδιαίτερα ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων, µε υψηλές αποδόσεις και άµεσα εισοδήµατα από την πρώτη κιόλας ηµέρα της αγοράς.

One Stop Shop µε επίκεντρο τον πελάτη

Κορυφαία προτεραιότητα για την Altamira Real Estate είναι η αποτελεσµατική εξυπηρέτηση πελατών. Στηριζόµενη στο διεθνώς αναγνωρισµένο επιχειρησιακό µοντέλο «One Stop Shop», η εταιρεία προσφέρει άνεση, πρακτικότητα και εξοικονόµηση χρόνου για τους ενδιαφερόµενους. Παράλληλα, πρωταρχικός στόχος είναι η λειτουργία µέσα από διαφανείς διαδικασίες, η αξιοπιστία και ο επαγγελµατισµός, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της από το πρώτο τηλεφώνηµα µέχρι και τη µεταβίβαση του ακινήτου.

Εξάλλου, η Altamira Real Estate δίνει ιδιαίτερη έµφαση στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, µέσω αναβαθµισµένων και εξειδικευµένων εργαλείων, για τη διαχείριση ακινήτων σε όλο τον κύκλο της ζωής τους. Επιπλέον, η υψηλά καταρτισµένη οµάδα πωλήσεων της εταιρείας βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της σε όλα τα στάδια, από τον εντοπισµό µέχρι και τη διαχείριση των ακινήτων της επιλογής τους.

Συγχρόνως, έχοντας αναπτύξει το µεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου (Asset Management), παρέχει τον πλήρη κύκλο διαχείρισης υπηρεσιών Rental Management, Property Management, Real Estate Project Development και Portfolio Management.

Το µεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων ακινήτων στην Κύπρο

Η άριστη τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της Altamira Real Estate αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της και ιδιαίτερα στην άρτια κατάρτιση των 100 και πλέον στελεχών της, τα οποία είναι έτοιµα ανά πάσα στιγµή να παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε στάδιο στον ενδιαφερόµενο επενδυτή.

Η οµάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate προσφέρει άµεση εξυπηρέτηση και εξειδικευµένες συµβουλές, µέσα από το τηλεφωνικό κέντρο της στο +357 22 696 500 και 8000 8200 (χωρίς χρέωση), από ∆ευτέρα µέχρι Παρασκευή, µεταξύ των ωρών 8 π.µ. και 5 µ.µ. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης ξενάγησης στο ακίνητο της επιλογής του επενδυτή, µε τη συνοδεία στελεχών των επαρχιακών οµάδων πωλήσεων.

Η Altamira Real Estate διαθέτει, επίσης, τη µεγαλύτερη εξειδικευµένη οµάδα εκτιµήσεων, η οποία αποτελείται, ως γνωστόν, από εγκεκριµένους εκτιµητές και συµβούλους -µέλη του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Επιστηµονικού Τεχνικού Επιµελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)- και έχει την ευθύνη για διάθεση των ακινήτων στις αντικειµενικές τιµές της αγοράς, που ανταποκρίνονται στην πραγµατική αξία κάθε προς πώληση ακινήτου.

Οι Τρίτες της Altamira Real Estate 

Οι Τρίτες ανήκουν στην Altamira. Η συνήθεια που έγινε θεσµός, έπειτα από έξι και πλέον χρόνια, είναι η ηµέρα της εβδοµάδας που είναι συνυφασµένη µε τις νέες αναρτήσεις ακινήτων που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate. Με µοναδικές εβδοµαδιαίες ευκαιρίες και µια τεράστια γκάµα επιλογών στις πιο ελκυστικές τιµές, οι ενδιαφερόµενοι αγοραστές µπορούν να εντοπίσουν το ακίνητο της επιλογής τους στην πιο συµφέρουσα τιµή.

Βρίσκεσαι µόλις ένα «κλικ» µακριά από το ακίνητο της επιλογής σου

Η ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy αποτελεί τη ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Μια σύγχρονα σχεδιασµένη ψηφιακή πύλη, µε εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν τις πλούσιες επιλογές ακινήτων σε όλες τις ψηφιακές συσκευές. Η ιστοσελίδα της Altamira Real Estate είναι διαθέσιµη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, και προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε ψηλής ποιότητας φωτογραφίες, στοιχεία, χάρτες και προδιαγραφές για ευρύ φάσµα των ακινήτων που διατίθενται προς πώληση. Ακόµα, η ιστοσελίδα αξιοποιεί τεχνολογία αιχµής, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόµενους να περιηγηθούν ψηφιακά σε επιλεγµένα ακίνητα, µέσα από τη χρήση εξειδικευµένου λογισµικού 3D Virtual Tours.

Επίσης, οι επισκέπτες µπορούν να εγγραφούν στο εξειδικευµένο ενηµερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, προκειµένου να λαµβάνουν άµεσα πληροφόρηση σχετικά µε τις διαθέσιµες προσφορές και εκστρατείες, ενώ µπορούν να δηµιουργήσουν τον δικό τους «My Altamira» λογαριασµό µε πρόσβαση σε εξειδικευµένες υπηρεσίες.

To πρώτο Open Day είναι γεγονός

Από το δεύτερο δεκαπενθήµερο Ιουνίου, η Altamira Real Estate εισήγαγε έναν νέο πρωτοποριακό θεσµό στην αγορά ακινήτων, µε τη διοργάνωση του 1ου Open Day σε τουριστικό κατάλυµα στην Τερσεφάνου. Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόµενοι είχαν τη δυνατότητα άµεσης επί τόπου αγοράς του ακινήτου της επιλογής τους. Μια ακόµη καινοτοµία από την οµάδα πωλήσεων της Altamira ήταν η ετοιµασία δύο πλήρως επιπλωµένων διαµερισµάτων, ως παραδείγµατα οικιστικών µονάδων πλήρους λειτουργίας, προκειµένου οι ενδιαφερόµενοι να µελετήσουν τις προοπτικές τους, προτού προχωρήσουν στην αγορά τους. Το κοινό αγκάλιασε τη νέα πρωτοβουλία της εταιρείας µε παρουσία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, µε αποτέλεσµα όλα τα ακίνητα που διατέθηκαν να πωληθούν σε χρόνο ρεκόρ. Στα πλάνα της Altamira Real Estate το επόµενο χρονικό διάστηµα βρίσκεται η πραγµατοποίηση και άλλων παρόµοιων ανοικτών εκδηλώσεων για το κοινό. 

Διαµερίσµατα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές

Η οµάδα της Altamira Real Estate έχει ξεκινήσει ήδη την ετοιµασία ενός χαρτοφυλακίου διαµερισµάτων και επαύλεων, το οποίο περιλαµβάνει πέραν των 1000 οικιστικών µονάδων σε τουριστικά συγκροτήµατα, σε δηµοφιλείς παραλιακές περιοχές του νησιού, που θα διατίθενται σταδιακά στην αγορά το επόµενο διάστηµα.

Οι πρώτες δύο συλλογές ακινήτων παρουσιάστηκαν αρχές του φετινού καλοκαιρού µε πέραν των 60 διαµερισµάτων και επαύλεων σε τουριστικά συγκροτήµατα παραλιακών περιοχών, όλα ετοιµοπαράδοτα, ανακαινισµένα σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και, όπως πάντα, στις πιο προσιτές τιµές.

Στην πανέµορφη Πόλη Χρυσοχούς της Επαρχίας Πάφου, ξεχωρίζει συγκρότηµα επαύλεων σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Οι επαύλεις ανεγέρθηκαν το 2010 και αποτελούν µέρος της ανάπτυξης ‘‘SANDY BEACH VILLAS’’, το οποίο αποτελείται συνολικά από 20 επαύλεις. Η Altamira Real Estate διαθέτει µέρος των επαύλεων, οι οποίες είναι µοναδικές στο είδος τους µε ασύγκριτη θέα και φυσική οµορφιά.

Sandy Beach Villas

Μοναδική ευκαιρία µε παραθαλάσσιο τεµάχιο στην περιοχή Σοφτάδες

Μια επενδυτική ευκαιρία, µε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, παρουσιάζει στην επαρχία Λάρνακας η Altamira Real Estate. Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση ένα µοναδικό στο είδος του τεµάχιο γης, µε εµβαδόν 189.000 τ.µ. και πρόσωπο 410 µέτρα, στην όµορφη παραλία των Σοφτάδων.

Η θαλάσσια ακτογραµµή της Κύπρου αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο. Ανάµεσα στις ξεχωριστές και αναπτυσσόµενες παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού είναι και η περιοχή των Σοφτάδων, η οποία εξελίσσεται σε σταθερό προορισµό επισκεπτών που αγαπούν τη φύση και ιδιαίτερα τα θαλάσσια σπορ.

Το ακίνητο εµπίπτει στις τουριστικές ζώνες Τ2ε και Τ2α, προσφέροντας τη δυνατότητα για µια ευρεία γκάµα αναπτύξεων, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά χωριά, επαύλεις, αθλητικά κέντρα κ.ά., ενώ τα τεµάχια αποτελούν µέρος εκδοµένης άδειας ελλιµενισµού για 150 σκάφη, η οποία δύναται να τροποποιηθεί στη βάση συγκεκριµένων προϋποθέσεων.

Παραθαλάσσιο τεμάχιο γης, Σοφτάδες

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Altamira Real Estate αποτελεί τη µεγαλύτερη πλατφόρµα ακινήτων της Κύπρου, η οποία διαχειρίζεται τα χαρτοφυλάκια ακινήτων της doValue Cyprus και διαθέτει το µεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στο νησί. Είναι µέλος του διεθνούς Οµίλου doValue, του µεγαλύτερου οµίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη Νότια Ευρώπη µε έδρα την Ιταλία και µε υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία περί των €120 δισεκατοµµυρίων, ο οποίος κατέχει κυρίαρχη θέση σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο.

 

Πληροφορίες

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, 2253, Λατσιά,

Λευκωσία

Τ: 8000 8200 και 22 696 500

E: realestate@cy.altamiraam.com

W: www.altamirarealestate.com.cy  

Διαβάστε επίσης: Σ. Γαβριήλ: Καλούμαστε να «κτίσουμε» το rebranding του τομέα των ακινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ