Το Aphrodite Hills Resort και ο Όμιλος PERHA συνεργάζονται για το Ετήσιο Σαββατοκύριακο

Ένα Μαγικό Σαββατοκύριακο Γενναιοδωρίας, Οικογενειακής Διασκέδασης και Εορταστικής Ατμόσφαιρας

Ο Όμιλος PERHA και το Aphrodite Hills Resort καλούν θερμά όλους τους επισκέπτες, οικογένειες και μέλη της κοινότητας να συμμετάσχουν στο γιορτινό Σαββατοκύριακο 29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2024. Είτε είστε επισκέπτης του θερέτρου είτε έρχεστε μόνο για τις δραστηριότητες, υπάρχει κάτι για όλους. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο Τρένο και να ζήσουν μαγικές στιγμές.

Κάντε τη Διαφορά Αυτή την Εορταστική Περίοδο

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε ξανά με το Aphrodite Hills Resort για αυτή τη σημαντική εκδήλωση», δήλωσε η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Ιδρύτρια του Ομίλου PERHA. «Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αφορά μόνο τον εορτασμό των Χριστουγέννων—αφορά την εκπλήρωση των ονείρων παιδιών που το έχουν ανάγκη. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις, τόσο για τις οικογένειες που θα απολαύσουν τις εκδηλώσεις όσο και για τα παιδιά που θα βοηθήσουμε».

Το Ετήσιο Σαββατοκύριακο Αγάπης και Συνεισφοράς είναι κάτι περισσότερο από μια γιορτή. Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε ως κοινότητα και να στηρίξουμε έναν σημαντικό σκοπό. Με τη συμμετοχή σας, κάθε επισκέπτης θα συμβάλει σε ένα μεγαλύτερο όραμα, γεμίζοντας την καρδιά των παιδιών με ελπίδα και χαρά.

Αυτή την εορταστική περίοδο, το Aphrodite Hills Resort και ο Όμιλος PERHA προσκαλούν οικογένειες και επισκέπτες όλων των ηλικιών να ζήσουν τη μαγεία της συνεισφοράς στο Ετήσιο Σαββατοκύριακο Αγάπης και Συνεισφοράς, στις 29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2024. Σε ένα πανέμορφο τοπίο, το μαγευτικό αυτό Σαββατοκύριακο δεν είναι απλώς μια γιορτή των Χριστουγέννων, αλλά και μια σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία. Με κάθε κράτηση, γίνεται δωρεά στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή, που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Μια Διαμονή που Προσφέρει

Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τη διαμονή τους με μια πράξη καλοσύνης, κάνοντας κράτηση στο πολυτελές ξενοδοχείο Aphrodite Hills Resort ή στα ιδιωτικά διαμερίσματα του θερέτρου. Για κάθε πρώτη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, θα προσφέρονται 35€ στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή, και για τη δεύτερη διανυκτέρευση, 30€. Η διαμονή στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του θερέτρου θα συνεισφέρει 25€ ανά διανυκτέρευση.

Είτε επιλέξετε ένα Deluxe Μονόκλινο Δωμάτιο για μια ήρεμη απόδραση είτε φέρετε την οικογένειά σας για να μείνετε σε ένα Τρίκλινο Διαμέρισμα, η κράτησή σας θα στηρίξει άμεσα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, κάνοντάς σας μέρος αυτής της πράξης αγάπης.

Εκδηλώσεις για Όλες τις Ηλικίες

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με τη φαντασμαγορική Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία του Χωριού, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. Αυτό το συμβολικό γεγονός δίνει το έναυσμα για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο οικογενειακές δραστηριότητες, ιδανικές για όλες τις ηλικίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια πλούσια ποικιλία από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ανοιχτές για όλους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

  • Υπαίθρια αγορά με εποχιακά δώρα και λιχουδιές
  • Επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη για να χαρίσει χαμόγελα στους μικρούς επισκέπτες
  • Μια συναρπαστική εμπειρία Escape Room
  • Αθλητικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
  • Μαθήματα Γκολφ στο γήπεδο γκολφ του θερέτρου
  • Φουσκωτά Κάστρα για ατέλειωτο παιχνίδι των μικρών παιδιών
  • Χριστουγεννιάτικες Χειροτεχνίες για δημιουργική απασχόληση
  • Ζωγραφική Προσώπου και μασκότ για μοναδικές οικογενειακές αναμνήσεις

Το Σάββατο, 30/11 στις 12:00 μ.μ., η ταλαντούχα ηθοποιός Δανάη Χρήστου θα παρουσιάσει μια μοναδική παιδική θεατρική παράσταση στα ελληνικά, που θα καθηλώσει το κοινό με μια γιορτινή ιστορία, ιδανική για την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ελάτε να Ζήσουμε το Πνεύμα της Συνεισφοράς

Για κρατήσεις και συμμετοχή σε αυτό το αξέχαστο Σαββατοκύριακο:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aphroditehills.com

Ας γεμίσει αυτή η εορταστική περίοδος με αγάπη, ενότητα και προσφορά. Ανυπομονούμε να το γιορτάσουμε μαζί σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ