Παραιτήθηκε ο CEO της Attica Group μετά το θάνατο του Αντώνη

Τι αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπυρίδων Πασχάλης, μετά το τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο Blue Horizon.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έκανε δεκτή την παραίτηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group εκφράζει την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος και αυτό μας έχει στιγματίσει όλους βαθύτατα. Ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας».

Πηγή: ot.gr

Διαβάστε επίσης: Οικοδομική βιομηχανία: «Χωρίς ξένα εργατικά χέρια δεν θα ολοκληρωθούν τα έργα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ