Όλο και περισσότεροι Ισραηλίτες πάνε για τουρισμό στο Βελιγράδι

Ο τουριστικός οργανισμός του Βελιγραδίου παρουσίασε τουριστικά πακέτα τα οποία συνδυάζουν πληθώρα δραστηριοτήτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ελκυστικό τουριστικό προορισμό για τους Ισραηλινούς επισκέπτες αποτελεί το Βελιγράδι, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τη συγκεκριμένη αγορά, στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΜΤΜ, στο Τελ Αβίβ.

Ο τουριστικός οργανισμός του Βελιγραδίου (ΤΟΒ) παρουσίασε τουριστικά πακέτα για τη σερβική πρωτεύουσα, τα οποία συνδυάζουν πληθώρα δραστηριοτήτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο σερβικό περίπτερο με ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers που ενδιαφέρονται να προωθήσουν το Βελιγράδι και τη Σερβία ευρύτερα στην ισραηλινή αγορά.

Στις αρχές του περασμένου έτους, η ισραηλινή ταξιδιωτική ιστοσελίδα Lametayel συνέστησε το Βελιγράδι ως προορισμό που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί το 2019, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί επισκέπτες να «αναδείξουν» τη σερβική πρωτεύουσα, στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων προορισμών, πέρυσι, με περίπου 76.000 διανυκτερεύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ