Το χλιδάτο στόλισμα της Melania στον Λευκό Οίκο (ΦΩΤΟΣ)

Το "America the Beautiful" είναι το φετινό θέμα των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο και η Melania Trump λέει ότι αποτίνει με αυτό, φόρο τιμής και προβάλλει το «μεγαλείο» των ΗΠΑ

Το "America the Beautiful" είναι το φετινό θέμα των Χριστουγέννων στον Λευκό Οίκο και η Melania Trump λέει ότι αποτίνει φόρο τιμής και προβάλλει το «μεγαλείο» των Ηνωμένων Πολιτειών

Πρόκειται για τα τέταρτα και τελευταία Χριστούγεννα των Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Φαίνεται όμως ότι η διάθεση της απερχόμενης πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, καθόλου δεν πτοείται. Και αυτό αντανακλά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου. Οι αναφορές στη διακόσμηση και οι αφιερώσεις, σύμφωνα με την Μελάνια Τραμπ αφορούν τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής προς αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και στους Αμερικανούς που μολύνθηκαν από τον Covid-19.

Η Μελάνια Τραμπ παρουσίασε σε ομάδα δημοσιογράφων από όλο τον Κόσμο τον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αφού ξενάγησε τους εκπροσώπους του τύπου, κατόπιν μίλησε για το θέμα που επέλεξε να έχει ο στολισμός με τον γενικό τίτλο «America the Beautiful».

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να ταξιδέψω σε μερικά από τα ομορφότερα ορόσημα του έθνους μας και να γνωρίσω μερικούς από τους πιο συμπονετικούς και πατριώτες Αμερικανούς πολίτες», είπε η πρώτη κυρία σε γραπτή δήλωση.

Σύμφωνα με την Μελάνια Τραμπ, ο στολισμός της αίθουσας “Red Room” είναι «αναφορά» στις 260.000 θύματα της πανδημίας και τους Αμερικανούς που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό και ξεπερνούν τα 13.000.000.

Στο Μπλε Δωμάτιο (Blue Room), το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου φωτίζει το δωμάτιο και έχει ύψος πάνω από δεκαοκτώ πόδια.

Σημειώνεται πως εθελοντές από όλη τη χώρα βοήθησαν να διακοσμηθεί η προεδρική έδρα των ΗΠΑ, μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, περιλαμβάνονται 62 χριστουγεννιάτικα δέντρα, 106 χριστουγεννιάτικα στεφάνια, πάνω από 1.200 πόδια (366 μέτρα) γιρλάντα, περισσότερα από 3.200 σκέλη φώτων και 17.000 τόξα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ