Ιnfluencer με μια της κίνηση οδηγεί στα ύψη τις μετοχές κολοσσών

Εκτός από καλλονή, η 34χρονη γνωστή Instagram influencer Chiara Ferragni είναι μια δυναμική businesswoman - Κερδισμένες οι Safilo Group SpA και Tod's μετά από τη σύναψη συνεργασίας - Στα ύψη οι μετοχές τους

Αύξηση κατά 14% κατέγραψε η τιμή της μετοχής της Safilo Group SpA τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μετά από τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας της ιταλικής εταιρείας με τη γνωστή influencer του Instagram Chiara Ferragni. 

Η Safilo πρόκειται να σχεδιάσει μία νέα γραμμή γυαλιών με την «υπογραφή» Ferragni η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2022. Η αξία της μετοχής της επιχείρησης βρέθηκε σε υψηλό διετίας.

Παράλληλα, η αξία της μετοχής της Tod’s επέδειξε αύξηση της τάξης του 12,1% μετά από την πρόσληψη της Ferragni στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας την περασμένη Παρασκευή.

Η 34χρονη influencer ξεκίνησε την καριέρα της ως fashion blogger του blog theblondesalad.com το 2009 και λάνσαρε το δικό της brand, Chiara Ferragni Collection το 2013. Είναι πρόεδρος και CEO της TBS CREW Srl και CEO της Chiara Ferragni Collection, ενώ έχει πάνω από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στο Ιnstagram.

«Η Safilo αντιπροσωπεύει όχι μόνο την τελειότητα στα οπτικά αλλά εκπροσωπεί και το ιταλικό πνεύμα», ανέφερε η Ferragni σε ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ: Bloomberg / newmoney.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ