Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε αύξηση 5% στα εισιτήρια και 250 απολύσεις

Λόγος οι υψηλότερες καθαρές απώλειες για το τρίτο τρίμηνο μετά από μια δύσκολη σεζόν στην Premie League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων κατά περίπου 5% για την προσεχή σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος, αφού ανέφερε υψηλότερες καθαρές απώλειες για το τρίτο τρίμηνο μετά από μια δύσκολη σεζόν στην Premie League.

 Ο σύλλογος του Old Trafford ανέφερε καθαρή ζημιά 71,4 εκατομμυρίων λιρών (83,7 εκατομμύρια ευρώ) για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, σε σύγκριση με απώλεια 5,6 εκατομμυρίων λιρών ένα χρόνο νωρίτερα.

Σχεδιάζει να περικόψει περίπου 250 θέσεις εργασίας ως μέρος ενός προγράμματος απολύσεων σε όλο τον σύλλογο, επιβεβαίωσε επίσης σήμερα.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν στην οποία οι 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Premier League -η χαμηλότερη απόδοση από την ίδρυση της Premier League - η Γιουνάιτεντ επανεξετάζει όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

 Η Γιουνάιτεντ αναμένει τώρα ετήσια έσοδα περίπου 660 εκατομμυρίων λιρών, σε σύγκριση με ένα προηγούμενο εύρος 635 έως 665 εκατομμυρίων λιρών και προσαρμοσμένο βασικό κέρδος περίπου 140 εκατομμυρίων λιρών, έναντι 125 εκατομμυρίων έως 150 εκατομμυρίων λιρών.

ΚΥΠΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: «Φταίει» η φορολόγηση των πλουσίων που μειώθηκε η ζήτηση ακριβών ακινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ