Ευχαριστίες ΚΝΕ για το συνέδριο "Ναυτιλιακή Κύπρος 2019"

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε τους σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να κατευθύνουν τη Ναυτιλία προς μια εποχή μετασχηματισμού.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις εταιρείες – μέλη του για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του διεθνούς Ναυτιλιακού Συνεδρίου “Ναυτιλιακή Κύπρος 2019”που διοργανώθηκε στη Λεμεσό μεταξύ  7 και 9 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ως συνδιοργανωτής συμμετείχε ενεργά σε συζήτηση με τίτλο “Υπάρχουν καλύτερες μέρες για τη Ναυτιλία;” (“Are there brighter days ahead for Shipping?”) προσφέροντας εξειδικευμένες ομιλίες για τα τρέχοντα ζητήματα που επηρεάζουν τη διεθνή ναυτιλία, δείχνοντας τον δρόμο για ακόμη πιο προσοδοφόρες μέρες στο χώρο της Διεθνούς Ναυτιλίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπως αναφέρεται, υπογράμμισε τους σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να κατευθύνουν τη Ναυτιλία προς μια εποχή μετασχηματισμού, με βασικούς γνώμονες τη μείωση εκπομπών ρύπων και τη ψηφιοποίηση.
 
Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, καταλήγει η ανακοίνωση, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συνεισφορά όλων των συμμετεχόντων και ειδικά στις Εταιρείες-Μέλη του σε αυτούς τους «Ολυμπιακούς Αγώνες» Κυπριακής Ναυτιλίας που στέφθηκαν ξανά με επιτυχία, προβάλλοντας κατά συνέπεια στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, τη στέρεα ναυτιλιακή υποδομή που έχει αναπτύξει η Κύπρος με την πάροδο των χρόνων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ