Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Spar στην Κύπρο

Πού θα βρίσκεται;

Το πρώτο κατάστημα SPAR που θα ανοίξει στην Κύπρο, σχεδιάζεται να λειτουργήσει εντός  του 2018. Θα βρίσκεται στη Λαρνακα και συγκεκριμένα στην είσοδο της πόλης.

Αναμένεται πως πριν το άνοιγμά του, θα προκηρυχθούν αρκετές θέσεις εργασίας. 

Η εταιρεία έχει στόχο τα επόμενα πέντε χρόνια, το άνοιγμα περισσότερων από 20 καταστημάτων SPAR στο νησί.

Η Spar Cyprus πρόκειται να αναπτύξει Παγκύπριο δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο, σε δύο τύπους: υπεραγορές και supermarkets.

Το SPAR δίκτυο θα αποτελείται από νέα ιδιόκτητα καταστήματα που θα αναπτυχθούν από την Ermes.

Η SPAR Κύπρου είναι μέλος της SPAR International, του μεγαλύτερου συνεταιριστικού δικτύου λιανικής πώλησης τροφίμων στον κόσμο, με παρουσία σε 46 χώρες, σε 4 ηπείρους.

Στοχεύει να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών λιανικού εμπορίου σε ανεξάρτητους λιανεμπόρους μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, της σωστής καθοδήγησης και υποστήριξης προς όλα τα μέλη της και όλα αυτά διατηρώντας την ανεξαρτησία και την ιδιοκτησία των καταστημάτων τους.

Η SPAR International παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης του δικτύου της μέσω του σχεδιασμού καταστημάτων, της προμήθειας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης του προσωπικού, της βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, της βελτίωσης των εσωτερικών λειτουργιών, του σχεδιασμού και υλοποίησης κοινών ενεργειών μάρκετινγκ του δικτύου.