Ερυθρός Σταυρός - Ελληνική Τράπεζα στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες

Με στόχο τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός και η Ελληνική Τράπεζα ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη στήριξη και την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και ατόμων τρίτης ηλικίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα διανέμονται είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μέσω της Έκτακτης Υπηρεσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδικότερα, η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει οικονομικά την Έκτακτη Υπηρεσία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την ικανοποίηση βασικών αναγκών των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού ή ατόμων τρίτης ηλικίας τα οποία δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι, μέσα από την κατ’ οίκον  διανομή φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι ενδιαφερόμενοι από όλη την Κύπρο, οι οποίοι εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες, μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό 22504419, καθημερινά μεταξύ 9.00πμ-1.00μμ, για να αναφέρουν το αίτημά τους. Ακολούθως, εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα επικοινωνούν απευθείας μαζί τους και θα μεριμνούν για την παράδοση των ζητούμενων αγαθών στο σπίτι τους, το συντομότερο δυνατό.

Κλείνοντας, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι "σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία επιβάλλεται να λειτουργήσουμε όλοι με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και ειδικά απέναντι σε όλους όσοι μας χρειάζονται περισσότερο. Μέσα από συνέργειες και την επίδειξη αλληλεγγύης θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία".

 

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ