Επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις το Al Jazeera για τα CyprusPapers (video)

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Al Jazeera αποκάλυψε ότι αύριο θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις "βόμβα" σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.

Του Ξένιου Μεσαρίτη

Με νέο δημοσίευμα επιστρέφει το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Al Jazeera για τα χρυσά διαβατήρια

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο προανήγγειλε ότι αύριο θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις "βόμβα" σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.

Στο βίντεο των 37 δευτερολέπτων, το οποίο έχει αναρτηθεί στο Twitter αργά το βράδυ της Κυριακής, φέρονται δημοσιογράφοι που πιθανότατα υποδύονται επενδυτές και προβάλλουν εικόνες από κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον δικηγόρο Αντρέα Πιττάτζη, τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και εργαζόμενο στο Giovanni Group.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζης να λέει στην κάμερα "Βεβαίως μπορούμε να αλλάξουμε το όνομά του, εδώ είναι Κύπρος".

Επίσης του αποδίδεται η φράση "όταν ξέρεις τους αγγέλους, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τον Θεό".

Ο νέος κύκλος αποκαλύψεων από το ειδησεογραφικό πρακτορείο φαίνεται να αμαυρώνει περαιτέρω την διεθνή φήμη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε μια δύσκολη περίοδο μετά και την παράνομη διάνοιξη της κλειστής πόλης των Βαρωσίων και ανήμερα των παράνομων εκλογών στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ