Νομικά εμπόδια με τη δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη

Νομικό ζήτημα φαίνεται ότι υπάρχει με την απόφαση της Βουλής για δημοσιοποίηση της Λίστας Γιωρκάτζη

Νομικό κόλλημα φαίνεται ότι υπάρχει για τη δημοσιοποίηση της Λίστας Γιωρκάτζιη. Ωστόσο σύμφωνα με τον Κρις Τριανταφυλλίδη το πρόβλημα «δεν είναι ανυπέρβλητο». 

Ο γνωστός Δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο κρατικό κανάλι, ανέφερε ότι μαζί με τους συναδέλφους του Ανδρέας Αγγελίδης, Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ανέλαβαν να δώσουν νομική γνωμάτευση, όπως τους ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη.

Η γνωμάτευση σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλίδη παραδόθηκε χθες στον κ. Αδάμου. Ο Κρις Τριανταφυλλίδης σημείωσε ότι στην εν λόγω γνωμάτευση εντοπίζεται νομικό πρόβλημα αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της λίστας με τον τρόπο που έχει αποφασίσει η Βουλή. Συνεχίζοντας ωστόσο ο κ. Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε ότι με τις δέουσες ενέργειες, μπορεί η Βουλή να υπερβεί τα εν λόγω νομικά κολλήματα. Η τοποθέτηση του κ. Τριανταφυλλίδη συνεπάγεται ότι η υφιστάμενη απόφαση της Βουλής για δημοσιοποίηση πάσχει νομικά και ως εκ τούτου χρειάζεται νέα απόφαση!

Η γνωμάτευση των έγκριτων Νομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του Economy today, έχει σταλεί σε αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους επί του θέματος στις επόμενες μέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ