"Όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος" με τα προσωπικά δεδομένα φιλάθλων

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης λέει ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δεν έχει δώσει την όποια εξουσιοδότηση σε κανένα και είναι απαράδεκτο ότι τριγυρνούν προσωπικά δεδομένα φιλάθλων.

Του Ξένιου Μεσαρίτη

"Δεν έχουμε δώσει άδεια για πρόσβαση σε αυτού του είδους τα δεδομένα σε κανένα", λέει στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Ανδρέας Μιχαηλίδης Πρόεδρος του ΚΟΑ.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δεν έχει δώσει την όποια εξουσιοδότηση σε κανένα και είναι απαράδεκτο ότι τριγυρνούν προσωπικά δεδομένα φιλάθλων, σχολιάζει ο Πρόεδρος του ΚΟΑ για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Economy Today σχετικά με το διάτρητο λογισμικό πώλησης εισιτηρίων της Stadium360.

Δεν μπορώ να εκθέσω κάποιον περισσότερο από ότι ήδη είναι

Ερωτηθείς για τον συσχετισμό της εταιρείας G.D.Techlink με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας και το αν έγινε κάποιου είδους προσφορά για ανάθεση της πώλησης εισιτηρίων ανέφερε ότι "δεν μπορεί να αφήσει κάποιον εκτεθειμένο περισσότερο από ότι ήδη είναι".

Σημείωσε επίσης ότι "δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και γι αυτό δεν κρυβόμαστε αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο αν δεν τελειώσουν οι έρευνες που διεξάγει ο ΚΟΑ αλλά και η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων".

Θα πάμε μέχρι τέλους

Σε τοποθέτηση του δημοσιογράφου Χρήστου Μιχάλαρου ότι ο φίλαθλος κόσμος είδε τα προσωπικά του δεδομένα κρεμασμένα στα μανταλάκια είναι εγκληματικό με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ να αναφέρει ότι δεν μπορώ να αντικρούσω αυτά που λέτε και εμάς μας ανησυχεί πάρα πολύ.

Τόνισε ότι "θα πάμε μέχρι τέλους, ώστε να δούμε τι πήγε λάθος και να το σταματήσουμε αμέσως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ