"Γνωρίζουμε τι γράφεται, τι λέγεται και θα ενημερωθούμε" για το #KartaGate

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αναμένει περαιτέρω ενημέρωση για το #KartaGate ενώ παρακολουθεί όσα γράφονται και λέγονται.

Επιμέλεια: Ξένιος Μεσαρίτης

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ο κλοιός στενεύει για τους εμπλεκόμενους η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ανέφερε ότι έχουν γνώση του ζητήματος και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ενημέρωσε ότι έχουν γνώση τους ζητήματος όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Χρήστο Μιχάλαρο για τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Economy Today και το διάτρητο σύστημα το οποίο άφησε εκτεθειμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων φιλάθλων των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Κύπρου.

Συγκεκριμένα για το ζήτημα του #KartaGate η κ. Αννίτα Δημητρίου ανέφερε ότι "όπως αντιλαμβάνεστε παρακολουθούμε το όλο ζήτημα, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο προς το παρόν αφού είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να ενημερωθούμε".

Η Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε επίσης ότι "Διαβεβαιώ ότι παρακολουθούμε ότι γράφεται, λέγεται και χρειάζεται να ενημερωθούμε για το ζήτημα που προέκυψε".

Διαβάστε επίσης: «Μπάζει» πριν καν αρχίσει να κτίζεται το νέο ψυχιατρείο των €50 εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ