Λίφτινγκ 10+1 εκατομμύριων ευρώ για το Hilton Nicosia

Η ανακαίνιση ξεκίνησε το 2018 και είχε ως κύριο στόχο την ολική ανακαίνιση των 194 δωματίων του ξενοδοχείου, την δημιουργία του Executive Lounge, την πλήρη ανανέωση του εστιατορίου Olympia - το οποίο πλέον ονομάζεται Anise- και στη λειτουργία του πανέμορφου Mint Bar.

Μεταμορφωμένο μπορεί να χαρακτηριστεί το Hilton Nicosia μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ ενώ αναμένεται επένδυση ακόμα ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Μετά την πάροδο τεσσάρων σχεδόν χρόνων από την εκκίνηση των εργασιών ανακαίνισης του πεντάστερου ξενοδοχείου της πρωτεύουσας το Hilton Nicosia είναι πλήρως ανανεωμένο και τοποθετείται οριστικά στην ελίτ του τομέα της φιλοξενίας του νησιού.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το 2018 και είχαν ως κύριο στόχο την ολική ανακαίνιση των 194 δωματίων του ξενοδοχείου, την δημιουργία του Executive Lounge, την πλήρη ανανέωση του εστιατορίου Olympia - το οποίο πλέον ονομάζεται Anise- και στη λειτουργία του πανέμορφου Mint Bar.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήρης μεταμόρφωσης έτυχε και η προεδρική σουίτα, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες των κυπριακών ξενοδοχείων, συνολικής έκτασης 120 τετραγωνικών μέτρων.

Επίσης σύμφωνα με την παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton, το Hilton Nicosia φιγουράρει στην πρώτη θέση στον διαγωνισμό πρωινού από όλα τα Hilton που λειτουργούν στην Ευρώπη.

Επένδυση ακόμα ενός εκατομμυρίου ευρώ 

Όπως αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Έβρος Στυλιανού στο Economy Today θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων μηνών εργασίες ανακαίνισης στις αίθουσες όπου πραγματοποιούνται επαγγελματικά συνέδρια στο Hilton Nicosia.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο νέος κύκλος ανακαινίσεων θα ανέλθει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σκοπός της ανακαίνισης είναι το ξενοδοχείο να καταστεί ακόμα πιο ελκυστικό τόσο για συνέδρους από το εξωτερικό όσο και για εγχώριες εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ