Επικεφαλής της MUFG στην Κύπρο ο Γιάννης Μάτσης

Ο John Sergides δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιλογή Μάτση και επενδύει στις άνω των 20 χρόνων εμπειρίες που διαθέτει σε ανώτερες ηγετικές θέσεις.

Επιμέλεια: Νέστορας Βασιλείου 

Στον Γιάννη Μάτση εμπιστεύεται η MUFG Investors Services τα ηνία του νέου της γραφείου στην Κύπρο. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κολοσσός, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκατάστασή του στην χώρα: 

«Η MUFG Investor Services, ο παγκόσμιος βραχίονας εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων του Mitsubishi UFJ Financial Group, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Γιάννη Μάτση ως Διευθύνοντος Συμβούλου και Επικεφαλής του Κυπριακού γραφείου, του νέου επιχειρησιακού κέντρου της εταιρείας που βρίσκεται στη Λεμεσό της Κύπρου. 

Ο κ. Μάτσης θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του τοπικού «αποτυπώματος» εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, την ανάπτυξη στην τοπική κυπριακή αγορά, καθώς και τις δραστηριότητες επέκτασης των επιχειρήσεων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

 

Θερμό καλωσόρισμα και ανυπομονησία 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG Investor Services καλωσόρισε τον Γιάννη Μάτση στην ομάδα της Κύπρου «ειδικά σε μια τόσο κομβική περίοδο  για την ανάπτυξη της εταιρείας».

Ο John Sergides δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιλογή Μάτση και επενδύει στις άνω των 20 χρόνων εμπειρίες που διαθέτει σε ανώτερες ηγετικές θέσεις σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Σάο Πάολο.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον John και την υπόλοιπη ομάδα για να χτίσουμε το νέο μας γραφείο στην Κύπρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας», δηλώνει ο Γιάννης Μάτσης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μάτσης είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Invest Cyprus, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και Πρόεδρος της Point Nine Data Trust.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ