ΥΠΟΙΚ: Η Βουλή δίδει συνέχεια στον επικίνδυνο άκρατο λαϊκισμό

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης κατηγορεί τη Βουλή μετά την απόρριψη των αναπομπών των νόμων για την διπλή φορολογία στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Για επικίνδυνο άκρατο λαϊκισμό κατηγορεί τη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών μετά την απόρριψη των αναπομπών των νόμων για την διπλή φορολογία στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι «η Βουλή, δίδοντας συνέχεια στον επικίνδυνο άκρατο λαϊκισμό απέρριψε τις αναπομπές διακινδυνεύοντας την αξιοπιστία της χώρας και της οικονομίας», ενώ επισυνάπτει και την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία καλεί την Βουλή να συμμορφωθεί με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι η επιστολή τέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών που συνήλθε πριν την συνεδρία της Ολομέλειας και ενημερώθηκαν για την στάση της ευρωπαϊκής αρχής, εντούτοις προχώρησαν σε απόρριψη των αναπομπών του προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Κομισιόν κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να επανορθώσει για την κατάσταση και να προχωρήσει ούτως ώστε να γίνει συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ