Το Hadassah Κύπρου έχει ήδη εξασφαλίσει την αγορά του 60% της Πολυκλινικής Υγεία

Aποκλειστικές πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το Hadassah Κύπρου έχει προχωρήσει ήδη με την εξαγορά  του 10% και έχει υπογράψει δεσμευτική συμφωνία για ακόμα  50% με σκοπό την κατοχή του 60% της Κλινικής.

Το Hadassah Κύπρου με συνοπτικές διαδικασίες και γρήγορες  ενέργειες/προσπάθειες τους τελευταίους μήνες έχει προχωρήσει σε συμφωνία  για αγορά του 60% της Πολυκλινική Υγείας από τους υφιστάμενους μεγαλο-μετόχους της Κλινικής.

Το έντονο ενδιαφέρον για αγορά της Πολυκλινικής Υγείας το τελευταίο διάστημα από δύο μεγάλους Διεθνής Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς όπως την CVC, η οποία έχει ήδη προχωρήσει με δύο μεγάλες εξαγορές Αρεταίο Νοσοκομείο και Απολλώνειο, και την Elements Capital, δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο στην εξαγορά της Κλινικής από το Hadassah Κύπρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές τραπεζιτικές πληροφορίες μας το Hadassah Κύπρου έχει προχωρήσει ήδη με την εξαγορά  του 10%  καταβάλλοντας όλο το ποσό στους μετόχους και έχει υπογράψει δεσμευτική συμφωνία για ακόμα  50% με σκοπό την κατοχή του 60% της Κλινικής. Ο μετοχικός έλεγχος από το Hadassah φαίνεται να είναι τελεσίδικος και  ο τεχνο-οικονομικός έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει, με το Hadassah να εξετάζει και αξιολογεί το κλινικό τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου για μετατροπή του σε Hadassah με τα όλα τα πρότυπα του Hadassah του Ισραήλ, αλλάζοντας τα δεδομένα στο τομέα της Υγείας.

Η κίνηση για την εξαγορά της Πολυκλινικής Υγείας στην Λεμεσό είναι παράλληλη με την υπό εξέλιξη κατασκευή του Hadassah Health Park στη Λευκωσία η οποία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Η χρηματοδότηση επιβεβαιώθηκε ότι γίνετε από τον Ισραηλινό μέτοχο του Hadassah Κύπρου ο οποίος χρηματοδοτεί και το έργο της Λευκωσίας, που αφορά επένδυση πέραν των €200 εκατομμυρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ